2777
2789
عنوان

درد دل ☹️

42 بازدید | 4 پست

بچه ها من یه خواهر شوهر دارم خیلی عقده ایه یعنی هر دقیقه به داداشش زنگ میزنه پیام میپه و قربون صدقش میره اصن یه چیزه عجیبه 

بعد  شوهرمم جونش به جون اون بنده 

هر حرفی که اون میزنه انگار سوره ای از قرانه 

خونواده شوهرم از خودم پایین ترن  خیلی و این با یه  مرد پولدار ازدواج کرده و عقد ها و کمبوداشو داره با خرید کردن  و انجام دادن هر چیزی که من دارم و خونوادم هر کاری برام میکنن  جبرام میکنه   و دائم داره برنامه میچینه برا شوهرم اینکار بکن اینکارو نکنن 

در مورد من حرفی نزده ( حداقل جلو من یک سال و نیم اول عجیب دخالت میکرد که تمومش کردم و حتی الان برا احوال پرسیم با هم تماس نداریم  ) چون با شوهرم دعوا کردم  و گفتم حق نداره دخالت کنه و اون کلا کاری به کارم نداره ... بماند که چقدر عقده هاشو رو من خالی کرد    و یجوری جلو همه وانمود میکرد که  خیلی دلسوزههه ....

ولی از این حجم پیام و صحبتی که با شوهرم میکنه در تعجبم دوس دارمم گوشیشو چک کنم  میخوام سر در بیارم چی میگن بنظرتون اشتباه؟؟

منم شوهرم هر کاری میخواد انجام بده خواهرش در جریان زنگش میزنه 

گاهی اوقات تا مرز جنون میرم آنقدر حرص میخورم 

درستم نمیشن 😐

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
منم شوهرم هر کاری میخواد انجام بده خواهرش در جریان زنگش میزنه گاهی اوقات تا مرز جنون میرم آنقدر حرص ...

برا منم همینه هیچ چیز  نداریم که فقط مال ما دو تا باشه روانیا باید قبل من باخبر بشن😭 همش جلو خودمو میگیرم گوشیشو چک نکنم 😭😭 

بعضی وقتا  فک میکنم چون من به این همه زنگ و پیامش واکنش نشثن دادم الکی داره ادامش میده حرص منو در بیاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم همینه هیچ چیز نداریم که فقط مال ما دو تا باشه روانیا باید قبل من باخبر بشن😭 همش جلو خودمو ...

چقدر منی تو🥹

خدا شاهده گاهی دیگع حالم بد میشه از اینکه آنقدر از همه چی خبر دارن 

زندگی شخصی ندارم که عمومیه 

نه چه اشکال داره یکم پیگیر باش چرا آنقدر زنگ میزنه فقط مواظب باش زندگیت خراب نشه 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
چقدر منی تو🥹خدا شاهده گاهی دیگع حالم بد میشه از اینکه آنقدر از همه چی خبر دارن زندگی شخصی ندارم که ...

والا  دو سال اول زندگیمو جنگیدم یه روز بدون دعثا و قهر نداشتیم 

دیگه خسته شدم 

شوهرم یکم بهتر شده و جلو من  بهشون چیزی نمیگه  دزدکی میگه و اونام جوری وانمود میکنن که چیزی نمیدونم 

رابطه م رو هم با خواهر شوهرم ۰۰۰۰۰۰ کردم هیچ ارتباطی ندارم مگه اینکه خونه  پدر شوهرم ببینمش