2777
2789
عنوان

نامزدم میگه از پول بابات خرج خودت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 29 پست
جیشد ک با داشتن همچین پدر به این خوبی خوارو ذلیل چنین پسری شدی

پدرم از لحاظ مالی خیلی حمایتمون کرد ولی از لحاظ اعتماد به نفس خوار و ذلیل جلو همه خوردمون کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ساله تو رابطه ایم

خب؟ 

اصلا دلیل خوبی نیست ک بقیه عمرتو زجر بکشی 

تو رابطه بودی، زنش ک نبودی، تازه همونم وقتی ادم تحت فشاره لزومی نیست تحمل کنه حالا هرکسی ی جور

ی عده دوستی رو میذارن برا شناخت، بدتر وابسته میشن، رفتار سمیم میبینن نمیتونن ول کنن طرفو 

بعدم ازدواج میکنن و میفهمن ای دل غافللل

بجای پشیمونی بعدانت الان ی تصمیم درست بگیر 

... 🤍🦋
بیشتر مودیه مثلا ی روز خیلی بات خوبه ی روز اینجور

نخیر این چشش دنبال پول میدوعه توام بهتره خودتو گول نزنی هرچه زودتر دکمه س ی ک این پسره پول پرست و بزنی گمشع بره 

به اون چه ربطی داره چطور از پول پدرت خرج می‌کنی 

اون پدرش به بچش رحم نمیکنه پولشو ازش میگیره این پسره هم که برا خونوادش گاگول تشریف داره واسه تو گرگ دندون تیز 

این رابطه آخر نداره اگه بابات و دوست داری قدر زحمتاشو میدونی از این پسر بکش بیرون خدایی

دختر ناز مامان💖🍼

انقد تو خونه آسیب دیدم که نمیتونم چند بار جدا شدم ولی نابود شدم

الان نابود بشی از این بهتره چندسال بازیت بده بکارتتم بگیره بعدش فرار کنه بره این خوب ترین قسمت قضیس 

اگه ازدواج کنی دیگ خودکشی رو شاخته با این آدم و خونوادش

دختر ناز مامان💖🍼

پدرم واقعا رفاه در اختیارمون گذاشت ولی خیلی جلو جمع همیشه خوردم کرده حتی الان که دانشجو ام

اونا نمیدونن که خورد میکنن همیشه بچه هاشونو بچه میبینن به دل نگیر این روزام میگذره گلم مادر بشی متوجه میشی

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

انقد تو خونه آسیب دیدم که نمیتونم چند بار جدا شدم ولی نابود شدم

ببین عزیزم خواهرانه دارم بهت میگم

اصلا مهم نیست چقدر اذیت شدی تو خانواده هیجانی تصمیم نگیر ممکنه یه سال دیگه یا کلن در آینده یه کیس خیییییلی عالی گیرت بیاد یا خودت زندگیت تغییر کنه و با یه شغل مناسب بتونی مستقل بشی

بخاطر اینکه تو این چن سال تو خونه و خانوادت اذیت شدی کاری نکن بقیه عمرت هم تو خونه اون پسر نابود شی

اصلا این اشتباهو نکن

یه بار جداشو سخت میگذره چون بهش علاقه داری خوب میفهمم 

چن روز گریه کن غصه بخور ولی کم کم آروم میشی بهت قول میدم فقط اولش سخته بعدشم به آیندت فکر کن خب؟