2777
2789
عنوان

خوراکی با حرف س برای کلاس اولی ها

4595 بازدید | 12 پست

سلام 😍😍😍 

سیب آسونترینشونه ولی خب خیلی تکراریه ، حس میکنم همه همینو میبرن 

سالاد و ساندویچ و اینام هست ولی تنقلات چیزی پیدا نمیکنم به غیر از آدامس که اونم س آخرشه 

حالا شما پیشنهاد بدین ⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمبوسه

سالاد میوه

اسنک

بيسکوئيت

ساندویچ

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
سبزیسبزی پلوسیرسم 😂

ای جانم چه خوشمزه 😂😂

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
سنجد ببر ،بچه ها عاشق سنجدن

واقعا ، مرسی 

سمبوسه 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

سیب زمینی سرخ شدهسالاد سزار😅۲تا س هم داره

ممنون ، خودم گفتم ساندویچ سیبزمینی و سوسیس با سس بچه تا عمر دارن س رو فراموش نمیکنن 😂

سمبوسهسالاد میوهاسنکبيسکوئيتساندویچ

ممنون