silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 عنوان کسی پیج اون پسره ک هکره به دخترا کمک میکنه رو دارههه🥲🥲🥲🥲🥲 2756 بازدید | 22 پست اگه دارین بدین یکی گیر کرده نیاز داره عکساشو دارن پخش میکنن این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲 1403/08/19 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 کدوم پسر؟ یکی هست عکسای دختره رو از گوشی طرف پاک میکنهالان ی دختر ۱۳ ساله پیامم داده میگه عکسمو ب عنوان ج…. دارن تو گروها پخش میکنن این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 با پلیس فتا صحبت کن دهنشو ....... میگه زنگ میزنم جواب نمیدنمن نیستم این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
iiiiimahhhh عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2381 یکی هست عکسای دختره رو از گوشی طرف پاک میکنهالان ی دختر ۱۳ ساله پیامم داده میگه عکسمو ب عنوان ج…. دا ... برای اولین باره میشنوم
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 مگه میشه ؟ نمیدونم والا این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11352 با پلیس فتا صحبت کن دهنشو ....... یکیم نه پلیس فتا با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 من اینیستاشو دارم میدی پیجشو بی زحمت این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
marinat عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 1270 rezahorqDr.rezahorq حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 rezahorqDr.rezahorq مرسی عزیزم این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲
marinat عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 1270 یکی دیگشونم هس میلاد هس من اسم پیجشو پیدا نمیکنمولی طول میکشه این بچه گناه داره حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌
silver_____moon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 653 یکی دیگشونم هس میلاد هس من اسم پیجشو پیدا نمیکنمولی طول میکشه این بچه گناه داره اره منم یادمهیکی کمکش کرد ممنونم از لطفت این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲