2777
2789
عنوان

خیلی عجیب بووود

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم این اتفاق برای منم افتاده خیلی وقت پیش .میخواستم یه چیز‌ مهمی واسه شوهرم بفرستم منتها به پیام دادن نرسید یادمه فقط‌گوشیمو برداشتم بیدار که دشدم دیدم گوشیم تو دستمه

خاموش کنی ساعتم بزاری زنگ میخوره😲😲😲 چ وحشتناک😲😲😨

کسی که تو خواب قابلیت پیام دادن و تعریف کردن برنامه عیدشو داره قطعا گوشی روشن‌کردن توخواب براش کاری نداره که خخخ😁گوشیشو روشن میکنه کارشو میکنه باز

سال ۸۵ دانشجو بودم یکی از بچه های خوابگاه گوشیشو رو بی صدا گذاشته بود و مسول خوابگاه هم شبا به تلفن جواب نمیداد

این دوستم ساعت ۲ نیمه شب به باباش پیام داده بود که؛ بابا بیا منو دزدیدن دارن میبرن کمکم کن 

بابای بیچاره هم بعد کلی زنگ زدن راه افتاده بود بیاد خوابگاه شهرشونم خیلی خیلی دور بود بوشهر بودن خلاصه دوستم برای نماز صبح که بیدار میشه میبینه صدتا تماس از خونشون داشته با نگرانی زنگ میزنه میفهمه باباش تو راهه  داره میاد خوابگاه😂😂😂😂

خلاصه باباش باور نکرد چیزی نیست اومد خوابگاه از همه پرسو جو کرد

سال ۸۵ دانشجو بودم یکی از بچه های خوابگاه گوشیشو رو بی صدا گذاشته بود و مسول خوابگاه هم شبا به تلفن ...

یا خدااااااا

بیچاره باباش

حالا اگه بابای من بود همونجا منو میکشت بعد با خیال راحت برمیگشت خونمون 😕

قرص خواب یا چیز خواب اور نمیخوری احیانا

نه اصلا 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

وای چرا اینجورین

من یه لحظه هم از خواب بیدار شم صبح کاملا یادمه و اون یه لحظه هم کاملا هوشیارم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

[QUOTE=48312160]یا خدااااااا بیچاره باباش حالا اگه بابای من بود همونجا منو میکشت بعد با خیال راحت 

عكس العمل باباي منم دقيقا همين بود 😄

يا من رو با خودش برميگردوند نميذاشت ديگه خابگاه بمونم😄

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي