دوستم ی اسکرین شات برام فرستاده میگه اینو برام فرستادی دقیقا ساعتی کهدخواب بودم و تو پی ام راجع به ی قضیه بهش اطلاع دادم و بعدشم با لهجه خودمونی براش از برنامه ی عید نوشتم ...دقیقا مسعله ای که قبل از خواب بهش فکر کردم ..... بچه ها من از خودم میترسم ...یعنی تو خواب فرستادم براش.....همچین اتفاقی برای سما هم افتاده یا من مشکلی دارم 😀😀 البته این بار دومه که تو خواب پیام میفرستم .....
❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
يا خدا حواست باشه قبل خاب ب چيا فكر ميكني ب فنا نري
😬😬😬
❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
منم یه بار خواب دیدم شب بود و بارون میومد یه پلاستیک دستم بود که هدیه تولد خواهرم بود ...
جدی؟؟ تو.واقعیت بهش پیام دادی؟
غروبا که میشه روشن چراغا😃 میان از مدرسه خونه کلاغا یاد حرفای اون روزت میفتم که تا گفتی به جون دل شنفتم عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من اسیر دل نبودم اگ عاقل بودم من یادت میاد به من گفتی چیکار کن گفتی از مدرسه اون روز فرار کن فرار کردم من اون روز زنگ آخر نرفتم مدرسه تا سال دیگر عجب غافل بودم من اسیر دل بودم من
یا ابرفرض😦گوشیو از خودت دور نگه دار مخصوصا موقع خواب
من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖