2777
2789
عنوان

خیلی عجیب بووود

1148 بازدید | 56 پست

دوستم ی اسکرین شات برام فرستاده میگه اینو برام فرستادی دقیقا ساعتی کهدخواب بودم و تو پی ام راجع به ی قضیه بهش اطلاع دادم و بعدشم با لهجه خودمونی براش از برنامه ی عید نوشتم ...دقیقا مسعله ای که قبل از خواب بهش فکر کردم ..... بچه ها من از خودم  میترسم ...یعنی تو خواب فرستادم براش.....همچین اتفاقی برای سما هم افتاده یا من مشکلی دارم 😀😀 البته این بار دومه که تو خواب پیام میفرستم ..... 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی رو بزاری کنار حل 

آخه من ساعت میزارم گوشیم معمولا کنارمه 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤
آره ولی من بلند حرف زدم نفرستادم😀

اونم اتفاق افتاده البته زنگ زدم به خونه مامان بزرگم گفتم خالم چشاش درد میکنه دیگه نمیبینه کور شده 😐😐😐😐 یعنی بنده های خدا تا مرز سکته رفتن