2777
2789
عنوان

واقعا از دست دوستم عصبیم

107 بازدید | 22 پست

ما داریم هر دو با یک مشاور برای کنکور میخونیم و امروز به بهانه گوشیمو گرفت و فکر کنم چتمو با مشاور خوند بعدشم گوشیمو داد گفت میخواستم پروفایل مشاورمونو ببینم

آخه شاید من نخوام چت منو با اون بخونی. من اصلا از اون هیچی درمورد درسا نمیپرسم ولی اون مدام سرش تو کار منه

کاش میتونستم بهش بگم دهنتو ببند و سرتو ببر تو زندگی خودت.

به نظرتون فردا به روش بیارم؟ بگم دیشب چت منو خوندی؟ بعد قطعا میگه نه بگم اخه پروفایلشو که خودتم تو گوشیت قطعا دیدی 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
نه فایده نداره نگو حاشا میکنهولی ارتباطتتو کم کن کم کم دوست حسود یه قرون نمیارزه

نمیتونم دوست صمیمیمه تو دانشگاه 

تا دانشگاه تموم شه مجبورم 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته که گوشیتو دادی به دوستت بگو شخصیه

تو اتوبوس با یکی دیگه از دوستامون حرف میزدیم بعد حواسم نبود یهو ازم گرفت اصلا حواسم نبود وسط صحبت دادم 

تو اتوبوس با یکی دیگه از دوستامون حرف میزدیم بعد حواسم نبود یهو ازم گرفت اصلا حواسم نبود وسط صحبت دا ...

دیگه نده بهش بعد مگه نمیگی مشاورمون یکیه اگه بهش گفتی حاشا کرد بگو میتونستی از گوشی خودت پروف مشاورو چک کنی

دیگه نده بهش بعد مگه نمیگی مشاورمون یکیه اگه بهش گفتی حاشا کرد بگو میتونستی از گوشی خودت پروف مشاورو ...

دقیقا مشاورمون چندین ماهه پروفایلشو عوض کرده 

قطعا تو گوشی خودش دیده

آخه چند باری شده واقعا تو مسائل خصوصیت فضولی میکنه واقعا میره رو مخم

اونوقت خودش مثلا میره بانک کار داره پنهان کاری میکنه لو نمیده بعدا میفهمی رفته بانک آخه بانکم چیزیه که پنهان کنی 

نه نگو کلا ازش کناره گیری کن

نمیشه دوست صمیمی دانشگاهمه تا دانشگاه تموم شه نمیشه واقعا بعدش دیگه ارتباطمو قطع میکنم

دیگه نده بهش بعد مگه نمیگی مشاورمون یکیه اگه بهش گفتی حاشا کرد بگو میتونستی از گوشی خودت پروف مشاورو ...

همون میگم چرا تو خودم نگه دارم 

به روش بیارم و مرزهامو مشخص کنم تا به خودش اجازه دخالت دیگه نده 

یک روز دیگه هم که دخالت کرد به روش آوردم 

نمیشه دوست صمیمی دانشگاهمه تا دانشگاه تموم شه نمیشه واقعا بعدش دیگه ارتباطمو قطع میکنم

عزیزم بی کسی بهتر از دوستی با اونه... 

تا دانشگاه تموم شه این آدمو دیوونه میکنه ولش کن 

M♡R

دقیقا مشاورمون چندین ماهه پروفایلشو عوض کرده قطعا تو گوشی خودش دیدهآخه چند باری شده واقعا تو مسائل خ ...

خو ببین تا حدودی تقصیر خودته جامعه همینه هیشکی کارشو به کسی نمیگه ولی تو کار بقیه فضولی میکنن

هیچی بهش نگو ازین به بعد اگه دیدی فضولی کرد یکم بداخلاقی کن

بعد این قضیه گوشیرم به روش بیار حس میکنم خیلی پررو شده

خو ببین تا حدودی تقصیر خودته جامعه همینه هیشکی کارشو به کسی نمیگه ولی تو کار بقیه فضولی میکننهیچی به ...

ببین اصلا برای من مهم نیست بقیه چیکار میکنن واقعا دنبال این چیزا نیستم و اصلا نگه  ولی من خودمم اینطور نیستم همه چیزمو به بقیه بگم چون واقعا دوست ندارم همه چیزمو همه بدونن 

ولی واقعا بلد نیستم بااین دوستم درست برخورد کنم 🤦🏻‍♀️

به نظرت بهش پیام بدم امشب بگم؟ 

ببین اصلا برای من مهم نیست بقیه چیکار میکنن واقعا دنبال این چیزا نیستم و اصلا نگه ولی من خودمم اینط ...

نه بنظرم فردا رو در رو بگو بهش بهتره

درک میکنم منم مثل تو اوایل فکر میکردم مثل خودم مردمم نسبت به کارای من بی تفاوتن و اهمیتی نمیدن ولی برعکسه

نه بنظرم فردا رو در رو بگو بهش بهترهدرک میکنم منم مثل تو اوایل فکر میکردم مثل خودم مردمم نسبت به کار ...

رو در رو روم نمیشه برا همین بهش پیام دادم گفتم گفت نه واقعا نخوندم و عذرخواهی کرد گفت کارم درست نبوده