2777
2789

؟؟؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا هیچ وقت صرر نیست همیشه در طول سالیان طلا بالا رفته 

تو که میتونی حتما بخر 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اگه پول داری شک نکن حتما بخر. منم موندم ربع بخرم یا طلا دست دو. فقط برا پس انداز.یه هفته ی بعد پول میاد دستم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

منم یه مقدار پولی دارم موندم طلا بخرم یا نه اخه قیمتش واقعا بالا رفته همسرم میگه لوازم خونه بخر اگه دلت میخواد اما دوس دارم طلا بگیرم تا بعدا به دردم بخوره واقعا با این قیمت موندم چیکار کنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
منم یه مقدار پولی دارم موندم طلا بخرم یا نه اخه قیمتش واقعا بالا رفته همسرم میگه لوازم خونه بخر اگه ...

چقد داری؟ دست دو بی اجرت بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هزار درصد گرون میشه شک نکن

فردا برم بخرم بنظرت؟پولم در حده یه گرمه.نمیدونم میگن بخاطر ترامپو اینا میره بالا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بله بخر به نظر من چقدر پول داری

مرسی زیبا.4/5

طلا هیچ وقت صرر نیست همیشه در طول سالیان طلا بالا رفته تو که میتونی حتما بخر

ایشالا قسمت بشه فردا بخرم

امروز بهترین وقت بود برای خرید،پایین ترین قیمت این مدت،بعداین می‌ره بالا

وای واقعا؟بنظرت فردا چقدز گیره بالا اخه پولم در حد یه گرمه میخوام فقط بخرم بزارم کنار

اگه پول داری شک نکن حتما بخر. منم موندم ربع بخرم یا طلا دست دو. فقط برا پس انداز.یه هفته ی بعد پول م ...

طلا دست دو.چون بعدا که بخوای طلای نوتو بفروشی بی اجرتش میکنن لاقل میگی رو این اجرت ندادی.بازم خود دانی قشنگ

منم یه مقدار پولی دارم موندم طلا بخرم یا نه اخه قیمتش واقعا بالا رفته همسرم میگه لوازم خونه بخر اگه ...

صد در صد طلا