2777
2789
عنوان

تنها راه فرار از این خونه ازدواجه

133 بازدید | 9 پست

برادر خوبی ندارم خیلی بداخلاق و حرفای نامربوط میزنه عقده چندساله هنوز عروسیشونو نگرفتن 

پدرم مطیع برادرمه و هرچی اون بگه قبول میکنه

مادرم هم مدام در حال سرکوفت زدنه رابطمون قبلا خیلی بد بود الان بهتره ولی همچنان نیش و سرکوفت هست از نظر خانوادگی هیچ راهی برای استقلال ندارم چون اجازه ندارم چون منو منع کردن و فقط موفق شدم البته خودشونم راضی بودن که درس بخونم ۲۲سالمه و احساس میکنم تنها راه فرارم از این خونه ازدواجه یا انتظار برای مرگ نه میتونم برم سرکار چون میگن خرجتو میدیم و حق نداری بری نه میتونم جدا بشم

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج هیچو بهتر نمی کنه 

اگه عقلانی تصمیم نگیری 

بیین منم دلم میخواد ازدست مامان بابام فرار کنم ازدواج کنم از شر جفتشون خلاص بشم 

ولی اگه عقلانی ازدواج نکنم 

بد بخت تر از الآنم میشم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

ازدواج هیچو بهتر نمی کنه اگه عقلانی تصمیم نگیری بیین منم دلم میخواد ازدست مامان بابام فرار کنم ازدوا ...

خواستگار دارم ولی بدرد نخورم نظر خودمم همینه اگه یک ادم حسابی اومد جمع کنم برم

خواستگار دارم ولی بدرد نخورم نظر خودمم همینه اگه یک ادم حسابی اومد جمع کنم برم

صبر کن انشاالله یک فرد خوب قسمتت میشه   

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یکاری کن سرکار بری جتما و اینکه دنبال کیس خوب باش جه معرفی چه دوس پسر کیس حوب اومد ازذواج کن میفهممت ...

خیلی تلاش کردم عزیزم اما فقط میزارن دانشگاه برم اونم با اینکه تمامی اساتید و دانشجوهای اونجا میدونن ادم سبکی نیستم داداشم فکر میکنه من میخوام ابروشو ببرم

خیلی تلاش کردم عزیزم اما فقط میزارن دانشگاه برم اونم با اینکه تمامی اساتید و دانشجوهای اونجا میدونن ...

داداشتو ولش کن الان نمیزارن سال بعد نظرشون عوض میشه روی مخشون برو غر بزن بقیه رو واسطه کم باهاشون بحرفن حتما جتما سرکار برو جدی میکم مهمه