2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم از تک فرزندی در بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 35 پست

منم تازه دو ماهه پسرمو از تک فرزندی دراوردم😁😁

الان خیلیییی خوشحاله 

میگه فکر نمیکردم تو دنیا کسیو اینقدر دوست داشته باشم

پشت هم بودن بچه ها به تربیت و رفتار پدر و مادره

منم مانانم سردو رسمیه من و خواهر برادرام هم مثل غریبه ها رسمی هستیم ولی به بچه هام یاد میدم با هم چطوری باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواید بچه بیارید حداکثر با فاصله سنی 7 بیارید. نمیدونم متاسفانه بعضی خانواده ها بعد 20 سال دلشون هوس بچه میکنه خودشون هم پیر شدن بچشون مبتلا به سندروم داون میشه. حالا یه عمر هم باید برن برا بیماریش و خب سندروم هم خوب نمیشه 

مشکلت چیه ؟منم اصرار کردم الان مث سگ پشیمونماونموقه ۱۰ سالم بوداین خواستمو سریع انجام دادن الان اگ ی ...

نگم بهتره ، فقط از وقتی داداش کوچیکم بدنیا اومد به روز خوش ندیدیم یه خنده واقعی نکردیم بیچاره کرد الان هم که نوجوونه بدتر ، زندگی رو برا هممون جهنم کرد الهی خدا نصیب دشمن هم نکنه مث سگ پشیمونم

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اگه میخواید بچه بیارید حداکثر با فاصله سنی 7 بیارید. نمیدونم متاسفانه بعضی خانواده ها بعد 20 سال دلش ...

چند سالته؟

چه گیری دادی به سندرم داون

بیماریه که با درصد بالا تو ازمایشها نشون میده اتفاقا جمعیت داونها داره هی کم میشه

24 سالمه ولی برا چی حس کردی بچم؟ 😂😂

خب هنوز اول جوونی هستی نمیدونی زندگی چه بازیایی برامون داره

اصلا نمیشه فرمول اختلاف سن و این چیزا گذاشت

یکی دیر ازدواج میکنه یا بچه دار نمیشه یا نمیخواد بعدا شرایط عوض میشه

خب هنوز اول جوونی هستی نمیدونی زندگی چه بازیایی برامون دارهاصلا نمیشه فرمول اختلاف سن و این چیزا گذا ...

یعنی ممکنه بعد بچه ی اول دیگه نشه بچه دار بشه؟ حالا من میگم نکنه پشت سر هم چن تا بیارم آبروم بره 

برادرم مریضهغصش کمرمو شکسته

من خواهرم انقدر حرف میزنه ک واقعا عجیبه

بین جمله هاش دو ثانیه فاصلس همینجوری پشت هم با صدااای بلند حرف میزنه

هرچی میگم یواش تر کمتر حرف بزن باز داد و بیداد میکنه

یه دیقه نمیتونم از سرکار ک برمیگردم خونه ارامش ذهنی داشته باشم

همش داره زرزر میکنه

من خواهرم انقدر حرف میزنه ک واقعا عجیبهبین جمله هاش دو ثانیه فاصلس همینجوری پشت هم با صدااای بلند حر ...

چند سالشه؟

سالمه یا مشکلی داره زیاد حرف میزنه؟

چقدر اختلاف سنی دارین؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.