2789
عنوان

مزونیدلینگ صورت

87 بازدید | 2 پست

دوستان من سه جلسه رفتم برای مزونیدلینگ صورت 

درکل پوستی داشتم کدر ومنافذ باز زیادی داشتم درکل پوستم بد بود این سه جلسه ای که رفتم پوستم بهتر شد واقعا وهر جلسه ۳میلیونو خورده ای دادم بابتش غیر از هزینه کرم ترمیم کننده و قرص کلاژن و ضد افتاب و کرایه ماشین رفتو برگشت🤦خیلی سخته ولی چون پوست مهمه گفتم خوب بشه ارزش داره با یه سختیم هزینه رو جور کردم از پدرومادر بگیر یابرادر😕

حالا میترسم من که اینهمه هزینه کنم دوباره پوستم مثل صابق بشه بنظرتون من چیکار کنم برم بازم نرم؟تجربه ای دارید ؟

روتین پوستی مناسب داشته باش

آبرسان رو حتما همیشه استفاده کن و ضدآفتاب بیرنگ

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

الان بهتره؟؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: