2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست 

من يه بار شيشه شور ريختم البته براي خوش بو شدن محيط 😐😁

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
توی تمیزی تاثیر داشت ؟🤓🤓

خير 😕😬

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
تو همین سایت نظر سنجی گذاشتم گفتن نخر زیاد استفاده نمیشه

ببین واقعا زیاد مصرف نمیشه ولی واقعا خوبه من هفته ای یک بار کل خونه رو باهاش تمیز میکنم روی فرش رو باهاش میزنم خیلی تمیز میشه روی کابینت آشپزخانه فقط اینکه بعدش روش دستمال بکش براق میشه 

بچه ها چطوري براي فرش استفاده ميكنيد ؟

مگه اون بخار نميده بيرون !خب فرش خيس ميشه كه اينطوري ! بعدم چه جوري تميز ميكنه آخه😶

موافقم براي سراميك عاليه 

من در و ديوار و كللللل آشپزخونه رو شيشه ها رو همممه جارو باهاش برق انداختم 

ولي واقعا هنوز نفهميدم براي فرش چه جوري استفاده كنم 😬😬😬😬

بچه ها چطوري براي فرش استفاده ميكنيد ؟ مگه اون بخار نميده بيرون !خب فرش خيس ميشه كه اينطوري ! بع ...

ببین اون سرش که برس داره . باید داغ بشه حسابی من که رو فرشم میکشم خیس نمیشه چون رنگ روشنه بعضی جاهاش وقتی میکشنم تمیزیش معلوم میشه 

مال من مارک ویداس هست فعلا که ازش راضیم 

ببین اون سرش که برس داره . باید داغ بشه حسابی من که رو فرشم میکشم خیس نمیشه چون رنگ روشنه بعضی جاهاش ...

با حوله بكشم يا بي حوله؟؟