2777
2789
عنوان

خونریزی مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 35 پست

حتما باید فیزیوتراپ بیاد ؟ یکم میگن خودشو میکشید راه میرفت ولی همه جاش کار میکنه بهشون حتما میگم به فکرش باشن حافظه کوتاه مدتشم گوش شیطون کر کار میکنه میدونه چی شده بود و چیکار کرده همشو دقیق میگه دکتر گفته همه اینا معجزه هست معجزه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آپدیت جدید خودش تنهایی بلند میشه و با عصا راه میره خیلی پیشرفت زیادی کرده نسبت به اوایل حافطه کوتاه ...

الهی عزیزم خدا انشالله به حق پنج تن به تنش سلامتی بده و سایشو از سر شما کم نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی بهم من از مشگین شهر هستم عزیزم خدارو شکر کاملا بهوش اومده خدارو شکر س ...

کجا عملش کردن ؟ 

آخه میدونی ما رفته بودیم سرعین مسافرت یهو حالش بعد آب گرم بد شد اورژانسی بردن اردبیل عملش کردن ماهم اهل تبریزیم ۲۹ روز اردبیل تو کما بود 🥲🥲😭😭یک ماه موندیم اونجا 

اگه مشکل حرکتی داره حتما باید فیزیوتراپی شه اگه مشکل تو گفتارش پیدا کرده گفتار درمانی

کجا عملش کردن ؟ آخه میدونی ما رفته بودیم سرعین مسافرت یهو حالش بعد آب گرم بد شد اورژانسی بردن اردبیل ...

همین مشگین عملش کردن ، عزیزم میدونم سخته ولی خدارو شکر تموم شد انشالله همیشه اتفاق های خوب براتون پیش بیاد نه خدارو شکر مشکلی نداره گوش شیطون کر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم

خیلی متاسفم براتون انشاله زودتر شفا پیدا کنن

من به خدا به همین هم راضی ام   

بابای من هم خونریزی مغزی کرده الان نه روز تو کماس با هوشیاری ۶ اصلا تغییر نداشته 

چیکار کنم براش   

درکتون میکنم

بابای منو عمل نمیکنن

میشه شماره بدین با هم صحبت کنیم.

آپدیت 

الان تقریبا ۸ ماه شده 

با عصا راه میره البته هنوز تنهایی میترسه کنارش باید یکی وایسته 

حافظه ش خیلی بهتر شده 

گاهی گریه میکنه گاهی خوبه خداروشکر میکنه 

از لحاظ روحی هممون داغونیم اما سعی میکنیم پیشش خوب باشیم که حالش بد نشه 

و اینکه این مسیر واقعا سخته برای اطرافیان بخصوص مامانم 

هنوزم گاهی نگاش میکنم قبل اون اتفاق یادم میوفته میخوام سرمو محکم بزنم به دیوار 

هنوزم گریه میکنم ؟ خیلی 

برام عادی شده ؟ هرگز 

میدونید من خیلی خوشحالم بابام پیشمونه معجزه ست واقعا اما وقتی گاهی میگم چرا اینجوری شده بابام غصه میخورم اطرافیان میگن قبلنش یادت رفته شکر کن 

اما واقعیت اینکه وقتی «درد» درد خودت نباشه دلداری دادن راحته 

قراره بریم مشهد امیدوارم اونجا دوباره معجزه شو ببینیم و شفا کامل بده 

برامون دعا کنید 

آپدیت الان تقریبا ۸ ماه شده با عصا راه میره البته هنوز تنهایی میترسه کنارش باید یکی وایسته حافظه ش خ ...

پدر منم دوروز پیش یهو افتاد سریع بردیمش بیمارستان و تو قسمت scu بستریش کردن. گفتن خونریزی مغزی بخاطر فشار خون بوده. الان میتونه سمت راست بدنش دست و پاهاشو کامل تکون بده ولی میگه سمت راستش سنگین شده و راحت نمیتونه تکونش بده. مشکل حافظه نداره، صحبت هم میکنه ولی کمی سخته براش، آروم و کلمه‌به‌کلمه صحبت میکنه. هربار میریم پیشش گریه میکنه و بغض میکنه. دکترش میگه خونریزی شدید نبوده و نیاز به جراحی نیست و به مرور اون خون‌ها جذب میشه. حالا من استرس گرفتم که نکنه نتونه مثل قبل بشه، نکنه بعدا مشکلی پیش بیاد و بدتر بشه، یا بعد از ترخیص دچار حمله دوم بشه. همونطور که گفتم الان مشکل حرکت تو سمت راستش داره ولی فعلا به هر زحمتی که هست میتونه پاهاشو با قدرت خوبی بالا پایین بیاره. خیلی نگرانم لطفا اگه اطلاعات یه تجربه‌ای دارید کمکم کنید حالم بده.

پدر منم دوروز پیش یهو افتاد سریع بردیمش بیمارستان و تو قسمت scu بستریش کردن. گفتن خونریزی مغزی بخاطر ...

عزیزم معلومه مشکل پدرتون خفیف هست نگران نباش بعد جذب شدن کامل خونریزی تو بافت مغز حالش خیلی بهتر میشه و شاید نهایتم به چندجلسه فیزیوتراپی نیاز باشه نگران نباش با مسکل پدر من قابل مقایسه نیست

آپدیت 

با عصا میتونه راه بره 

ره رفتنش پیشرفت کرده اما هنوز قسمت راست بدنش ضعف عضلانی داره

حافظه ش خوب شده دیگه ۹۰ درصد همه چی یادش میاد و دیگه روزمرگی ها هم یادش میمونه 

همچنان درمان ادامه دارد 

خدایا شکرت 

ما داریم بابامونو‌ از اول بزرگ‌ میکنیم 

روند درمان این نوع مریضی ها طولانیه صبر میخواد و از خودگذشتگی

اما خداروشکر بخاطر وجودش

همچنان هم هر روز فیزیوتراپ میاد 

من اونموقع که بابام مریض شد خیلی تو گوگل سرچ میکرد بخصوص نی نی سایتو که یکم دلگرم شم چیزی نبود بخاطر همین اینجا اینارو مینویسم 

اگه تو شرایط مایی امید داشته باش