2777
2789

خواهش می کنم این کار رو نکن، بعدا همین خواهرت شاکی میشه ازت، بذار خودشون تو زندگیشون تصمیم بگیرن، به خواهرت بگو با چند نفر مشاوره کنه یا پیش مشاور بره، ببین خواهرانه بهت میگم خودت رو تو چاه بلا ننداز، همه چی آخر سر خودت می شکنه، به مرده هم اعتماد نداشته باش، بدون که مرد باوجدان و انسان خیلی کمه و بیشتر مردها با داشتن زن زیبا و درستکار و محجوب و بچه دست به خیانت می زنند چه برسه به مردی که زنش معلوم نیست کی خوب بشه (البته نمی خوام به شوهرخواهرت تهمت بزنم شاید از این خوب های نایاب باشه) مادر خودم چند سال بیمار بود من و بقیه بچه ها کوچیک بودیم پدرم روز و شب از مادرم پرستاری و مراقبت کرد تا مادرم خوب خوب شد (روح پدرم شاد که انسانی نمونه بود) از این مردها خیلی خیلی کم است باز هم بهت می گم دوست جونم خودت رو دخالت به این کار نده. اگه شوهرخواهرت دل به زن بعدی ببنده و خواهرت رو با مریضی رها کنه چی؟؟؟؟؟

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
دوستان من اراک زندگی میکنم اگه کسی رو میشناسید که حاضر باشه با این شرایط کنار بیاد . برام درخواست دو ...

خانم عزیز من هم اراکم.. و اتفاقا مورد هم دارم.. ولی اینکارو نمیکتم.. خاهرتون متوجه هست داره با زندگیش چکارمیکنه؟؟ اگه شوهرش بره با یه زن دیگه.. به اون زن علاقه پیدا میکنه و رابطه عاطفی بینشون شکل میکیره.‌ و به طورخودکار خاهرشما پس زده میشه.. و همونجوریشم زندگیش ازدست میره..لازم نیست اصلا اینکار.. شوهرش از پس خودش برمیاد.‌ شک نکنین

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالم بعد از زایمان سومش بیمار شد زنی بسیار زیبا و خانه دار و همه فن حریف بود اما شوهر نامردش با خواهرزن بزرگش (خدا لعنتش کنه) روهم ریخت بعد از زایمان چهارم خالم که بعد از زایمان مرد شاید هم دق کرد دستشون رو شد و خیلی وقیحانه صیغه و علنی کردن.

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
بچه ها شمام تو دوره هاتون دلدردای شدید دارین؟منکه دیگه جون به لب شدم از درد😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

اررررررره وحشتنااااااااااك دقيقا هم همين امروز شدم.... زير شكممو اتو ميكنم😂چاي با يه قاشق پر دارچين ميخورم و مسكن.... تا يه روز اول درد دارم و وحشتناك بيحالم.... اخه كم خوني شديد هم دارم... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.