2777
2789

یکی از اشناهای ما بچش 2 قلو بود یه دختر یه پسر قشنگم مطمئن بودن 2 قلو بعد اینکه مادر بهوش اومده فقط پسرو داده بودن بغلش هرچقدر پیگیر اونیکی شدن نبود که نبود مادر بچه خوشگل بود فک کنم دختررو به خاطر همون بردن الان اگه زنده باشه فک کنم 23،24 سالش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون مادر خوشگل بوده 

دخترش رو بردن؟

مگه همه دخترا شکل مادرشون میشن؟

بچه تازه متولد شده که قیافه ای نداره هنوز 

اگه بنا به دزدیدن باشه 

توی اون سالها 

پسر رو‌بهتر میدزدیدن

چه عجیب خب سونوگرافی و پرونده نداشتن شکایت نکردند

نمیدونم بیمارستان پیگیر شدن ولی شوهر زنه پسر دوست بود خودشم خسیس بود و حوصله گشتن دادگاه هارو نداشت گفت ول کند بعد یه مدت گف دختر میاریم بعدا، پدر من بود زمین زمانو با خاک یکسان میکرد

کجا به دنیا اومده؟ اون موقع همه تو خونه بودن که بچه گم نمیشه

بیمارستانم باشه انقدر بی در و پیکر و بی قانون نیست

بابای بچه هویج بوده؟

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یعنی چون مادر خوشگل بوده دخترش رو بردن؟مگه همه دخترا شکل مادرشون میشن؟بچه تازه متولد شده که قیافه ای ...

نمیدونم مامانه میگف تو خواب و بیداری حتی دیدمش اما بلند شدم اصلا خبری نبود

همسایه ما عروسش تو بیمارستان زایمان کرد پسر میگ بچمو دیدم خودم بعد بردنش گفتن میاریم پیشت تو اتاقت بعدش اومدن گفتن مرده هرررچی رفتن اومدن گفتن جسدشو بدین هیچی ب هیچی عروسه میگه بچم سالم بود خودم دیدم ولی نتونس ثابت کنه ۷،۸ سال گذشته ازش حالا چ شده ندانم واقعا مرده یا چی 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
همسایه ما عروسش تو بیمارستان زایمان کرد پسر میگ بچمو دیدم خودم بعد بردنش گفتن میاریم پیشت تو اتاقت ب ...

اره بابا ادم باید با هزار تا همراه بره بیمارستان بلا سرش نیاد بعضیا اصلا نمیدونن وجدان چیه

اره اون که هویج اصل گفته بعدا دختر میاریم ول کن

😐 قبول کن باور کردنی نیست 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مام یه مورد مشابه داریم فقط گم نشده پدر خودش بچه رو فروخته پسر بوده البته 😬

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁