2777
2789

از ساعت ۱۲ تا همین الان با ۲ ساعت استراحت داشتم فیلم آموزشی میدیدم جزواش گرفتم اون حل میکردم کلا ۵ ساعت بود😭 بعد یه عدا میان میگن تو اتیسم نداری عقب افتاده نیستی آخا اگه عقب افتاده نیستم پس چرا یه فیلما‌ و انقدر طول میکشه تا تموم کنم و حل کنم و یاد بگیرم😭 جون هرکی دوست دارید نگیذ برو دانشگوه آزاد یا پیام گور لعنتییی یا مهارت کوفتیییی بدرد نخور زباله که نشستم کنار دیوار سرم میکوبم به دیوار لعنتی😭💔خسته شدم ۲۵ سالمه خری نشدم انقدر گریا کردم فریاد زدم مشتا کوبیدم به دیوار سردرد شدم دستام آسیب دیدن😭 من زباله هنوز یک فیلم زیست و ده صفحه شیمی دارم این ها چطوری بخونم یعنی تا آخر شب تموم می‌کنم؟😔🫠

اگه امسال مثل هرسال توی کنکوری هیچ خری نشم خودم جلوی سازمان سنجش آتیش میزنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا پای رهگذر نذار توروخدا🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چون پایه ات ضعیفه برای منم همینه ، تقسیم اس کن دوتا پارت تو دوتا روز ببین ، واقعا طول میکشه چون باید یاد بگیری بنویسی ، بعد من هنوز یه جلسه دیدم دو دفعه جزوه اشو خوندم هنوز بلد نیستم 😑 

بسم الله

جایگزین کاربر رهگذر

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

اصلا باورم نمیشه یه نفر اینقد به خودش بی‌احترامی کنه و نتیجه ای هم بگیره

شما نه توانایی های خودت رو میشناسی و نه اصلا میخوای که با خودت آشتی کنی!!! 

میدونی چرا چون که شناخت خودت و برنامه ریزی بر طبق چیزی که هستی سخت تر از توهین کردن به خودته!

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834