2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 78 پست
تا حالا مشاوره تخصصی نگرفتم چن بارم برا طلاق رفتم.اما خب نشده.یکبارشم ازش وکالت حق طلاق و وکالت حضا ...

واااااا

برای چی؟

از کجا میدونی اگه جدا بشی،بچه ت بهت نمیده؟

الهی بمیرم الان همسن و سالای تو دارن دوست پسر بازی میکنن،اونوقت تو 7سال داره خیانت میبینی.

خدايا شكرت.

اما به محض اینکه آزاد بشه دوباره خونمون بره تو  شهر گند میزنه بدهی بالا میاره میره سمت مواد سمت خیانت

البته خودش هیچوقت زیربار نرفته که مواد مصرف میکرده یا میکنه.اما خب همممممممه میگن مصرف میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا دلم براش میسوزه

بعضی وقتا دلم واسه خودم میسوزه

خودمم نمیدونم چی میخوام

نمیدونم چیکار کنم خوشحال میشم.زمان هایی هم.که میخواستم طلاق بگیرم خوشحال نبودم.خیلی حس بدیه.نمیدونم باید چیکار کنم.از آیندم میترسم.میترسم طلاق بگیرم اشتباه باشه

میترسم بمونم ۱۰سال دیگه وقتی جوونیم از دست رفت مجبور بشم.جدا بشم

ببین بستگی ب فرهنگ خودتون داره تو بعصی فرهنگ ها طلاق اونهمه بدنیس،اما بعصی از فرهنگ ها کسی ک طلاق میگیره دیگه هیچ شانس ازدواجی براش پیش نمیاد،اگه فرهنگتون از نوع اوله بنظرم حتماااا طلاق بگیر سنی نداری بابا بچه ای هنوز تازه چندسالم صبرکنی برا ازدواج باز دیرنشده

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
ببین بستگی ب فرهنگ خودتون داره تو بعصی فرهنگ ها طلاق اونهمه بدنیس،اما بعصی از فرهنگ ها کسی ک طلاق می ...

از لحاظ ازدواج مشکلی ندارم.مطمعننننم طلاق بگیرم یکسالم نمیشه بهترین ازدواجم میتونم بکنم.من همه خاستگارام دکتر مهندس بودن.چن تاشونم حتی از وضع زندگیم خبر دارن.همین الانم جدا بشم از خداشونه.اگ ازدواج دوم بخوام بکنم بچم یا باید زیر دست نامادری باشه یا نا پدری.نمیتونم در حق بچم ظلم.کنم

از لحاظ ازدواج مشکلی ندارم.مطمعننننم طلاق بگیرم یکسالم نمیشه بهترین ازدواجم میتونم بکنم.من همه خاستگ ...

اصلا ابن ظلم ب بچت نیس ظلم بخودته توروخدا ین تفکرو از سرت بیرون کن ک ب بچت ظلم میکنی 

نمیخوام از خودم تعریف کنم اما از زیبایی هیچی کم ندارم.تا حالا یکبار به یه مرد دیگه نگاهم نکردم.خیلی ...

عزززیزم،نمیخوام راحت بگم طلاق اما بااین تعریفی ک از شوهرت کردی بنظرم موندن باهاش اشنباهه

من اگ دخترم نباشه بهترین زندگی هم داشته باشم خوشبخت نیستم.یکساعت نباشه دنیا رو سرم خرابه.یه ذره ناراحت بشه دلم میخواد بمیرم.اگ مادرباشین میفهمین من چی میگم.حاضرم.خودم بمیرم اما بچم اذیت نشه.بچم خیلی بهم وابسته اس.مطمعنم اینا برا فشار آوردن به من بچمو اذیت میکنن

ای کاش بچم نبود

راحت تصمیم میگرفتم

بزرگترین عذاب الانم اینه که ماهی یکبار اونم یه روز بیشتر نمیزارن برم خونه پدرم.عزا و عروسیای فامیل که دیگه هیچکدومشون من حضور ندارم

واسه داییم نامزد کردن نذاشتن من تو بله برونش برم

واسه جشن نامزدی خواهرم نمیزاشتن برم بابام اومد کلی التماسشون.کرد خودشو کوچیک کرد تا گذاشتن برم.شوهرم.که هیچ جا نیست خودش.تنهایی هم به زور میرم

از لحاظ ازدواج مشکلی ندارم.مطمعننننم طلاق بگیرم یکسالم نمیشه بهترین ازدواجم میتونم بکنم.من همه خاستگ ...

من واقعا نمیفهممت یعنی چی یکسال نشده ازدواج میکنم اصلا ب آینده دخترت فکر میکنی میدونی چ ضربه ای میخوره اگه واقعا نمیتونی تحمل کنی طلاق بگیر ولی ازدواج مجدد شرایط خاص خودش رو داره با این توهمات ب جایی نمیرسی همینایی ک میگن می خوانت بعد طلاق بچه رو بهونه میکنن

من واقعا نمیفهممت یعنی چی یکسال نشده ازدواج میکنم اصلا ب آینده دخترت فکر میکنی میدونی چ ضربه ای میخو ...

چی گف مگه بیچاره .میبینی ک خودشم داره میگه بخاطر بچم موندم

چی گف مگه بیچاره .میبینی ک خودشم داره میگه بخاطر بچم موندم

میدونی از چی حرص میخورم از اینکه اینقدر ساده باشیم ک دوباره بدون فکر تصمیم ب ازدواج بگیریم اونم صرف اینکه خواستگار زیاد دارم کسایی رو میشناسم ک با این توهمات و حرفا ازدواج کردن مشکلات دو برابر شده من ک نمیگم تحمل کنه ولی خوب دلیلی ک داره زیاد خوب نیست