2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 78 پست
ای کاش حداقل یه خونه زندگی داشتم.الان هزارتا رییس دارم.حق جایی رفتنم ندارم.نمیزارن.هیچ جا برم

الهی.... 😢

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کم میتونم برم.تو شهر.اونموقع به حساب خودم عاشق شدم بچه بودم.به هیچی فک نکردم نه به روستایی بودنش نه بچه بودنش نه اوباش بودنش نه اینکه مرد زندگی نیست هیچچچی

الان که اگ برم.نمیزاره ببرمش.تا وقتی طلاق نگیریمم دادگاه تصمیم نمیگیره برا دخترم.شایدم چن سال طلاقمون طول بکشه این چن سال دخترم باید پیش اینا زندگی کنه چون تا طلاق نگیرم حضانتش به من نمیرسه.اینا اگ من برم سال ها منو میکشن تا طلاقمو بدن

الان که اگ برم.نمیزاره ببرمش.تا وقتی طلاق نگیریمم دادگاه تصمیم نمیگیره برا دخترم.شایدم چن سال طلاقمو ...

نه قرار نيست چند سال طول بكشه

دستور موقت بگيري تا تصميم دادگاه بچه را ميدن به خودت

الان که اگ برم.نمیزاره ببرمش.تا وقتی طلاق نگیریمم دادگاه تصمیم نمیگیره برا دخترم.شایدم چن سال طلاقمو ...

خانواده خودت کجان؟شهر دیگه ان؟؟

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه
نه قرار نيست چند سال طول بكشه دستور موقت بگيري تا تصميم دادگاه بچه را ميدن به خودت

میشه یکم بیشتر برام توضیح بدین؟دستورموقت چیه؟یعنی من مثلا امروز که برم برا اقدام چقد طول میکشه بتونم بچمو ببرم پیش خودم؟

بعدم من برا طلاق هیچ مدرک محکمه پسندی ندارم.هیچ.کاریشو نمیتونم ثابت کنم.فقط باید مهریمو ببخشم تا شاید طلاقم بدن.فقط از طریق مهریم.میتونم فشار بیارم.بهشون تا طلاقم بدن

میشه یکم بیشتر برام توضیح بدین؟دستورموقت چیه؟یعنی من مثلا امروز که برم برا اقدام چقد طول میکشه بتونم ...

بستگي داره

ولي دستور موقت از اسمش هم مشخصه كه فوريت داره،بايد بري پيش وكيل شهرتون كه با رويه دادگاه شهرتون اشناس و مشاوره بگيري،و خودت پيگير باشي

خودت را ضعيف ندون،تو يه مادري

قوي تر از هركسي

[QUOTE=48303247]شیرازن[/QUOTEاونا شهر شیرازن شما تو روستاهاش:؟حمایت میکنن ازت؟

آره خونه پدرم شیرازه خونه خودم روستا

چون شوهرم مرد زمدگی نیست

همه داداشاش مهندس و فرهنگی و نظامی هستن تو شیراز خونه زندگی دارن.فقط شوهر من که بچه آخره نه درس خونده نه سربازی رفته نه شغل داره نه آدمه.البته هیچوقت زیر بار کاراش نرفته ها

همیشه هم قول میده دیگه آدم.میشم درست میشم اما بازم میزنه زیرش

آره خونه پدرم شیرازه خونه خودم روستا چون شوهرم مرد زمدگی نیست همه داداشاش مهندس و فرهنگی و نظامی ه ...

بمیرم برات الهیییب

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

خیلی وقتام با هم خوبیما.از لحاظ رابطه جنسی هم.مشکلی نداریم.الان کمترم.دعوامون میشه اما تا یه دعوای کوچیک میکنیم.کل گذشته میاد جلو چشمم.ازش متنفر میشم.همیشه یه نیرو یه کینه تو دلم نمیزاره برم.طرفش.از طرفی هم اینکه اصلا بهش اعتماد ندارم.اینکه میدونم آینده ندارم.میدونم شوهرم عرضه زندگی نداره اینا داغونم میکنه.خانوادش آدمای بدی نیستن ما رو آوردن پیش خودشون که شوهرمو کنترل کنن