2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 78 پست
بابا ما ب سن ازدواج مردم چيكار داريم اخه:/چرا انقد رو اين موضوع زوم ميكنيد خو بنا ب هر دليلي زود از ...

بخاطر اینکه دلیل 90 درصد مشکلاتش همینه

الان ما چیکار کنیم با انتخاب اشتباه ایشون 

حتما تحصیلات و مهارتی هم نداره و مجبوره بسازه!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا مشاوره تخصصی نگرفتم چن بارم برا طلاق رفتم.اما خب نشده.یکبارشم ازش وکالت حق طلاق و وکالت حضا ...

خب معلومه جدا شی به ضررشونه!

مهریه تو باید بدن پسرشونم میمونه رو دستشون با این اوضاعش 

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
عزیزه.....خداحفظش کنه براتون عزیزم

ممنونم عشقم.خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 💠💠💠💠💠💠💠💠

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هم زود ازدواج کردین هم زود بچه آوردین.چه خبره آخه.اگه خونواده ت حامیت هستن طلاق بگیر .به نظرت الان دخترت تو این زندگی بااین شرایط خوشبخته؟قطعا خیلی دعوا و اعصاب خوردی تو زندگیتون هس پس دخترتون زندگیش چندان راحتم نیس.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
ای کاش حداقل یه خونه زندگی داشتم.الان هزارتا رییس دارم.حق جایی رفتنم ندارم.نمیزارن.هیچ جا برم

پس چطور سركار ميرين؟

ميتوني هزينه زندگي فرزندت را تأمين كني؟

خيانت خيلي تلخ،ساده نگذر