2777
2789
عنوان

لاغری

57 بازدید | 10 پست

سلام خانوما هدف از زدن تاپیک اشتراک تجربهاتون و شاید کمکی بشه بمن 

من یه هفته خوب رعایت میکنم اصن احساس میکنم شکمم داره جمع میشه صبحا چیا دم میکنم قرص منیزیم میخورم بستنی فست فود شیرینی تعطیل ناهارا قاشقی میریزم ۸ شب بعد هیچی نمیخورم

ولی اینا برای یه هفتس 

هفته بعدش پیتزا ساندویچ صبونه بیرون بستنی 

واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی سخته یه عالمم اضافه وزن دارم با دلی پر غم😔😔😔😔انقد دوس دارم لاغر شم

کسی تجربه راهنمایی داره اشتراک بزاره 

ورزشم پیاده روی میتونم برم 

حالا تجربه خانما احتمالا کمک بیشتری بکنه ولی من به شخصه سعی میکردم رژیم غذایی رو رعایت کنم ولی هر چیزی رو خارج برنامه میخوردم تا شب نهایتا با ورزش همون مقدار کالری رو میسوزوندم و هم تناسب اندامم رو حفظ میکنم و هم وزنم بیشتر نمیشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه درستیه

به شماهم توصیه ش میکنم بیشتر روی ورزش سرمایه‌گذاری کنید تا رژیم وقتی دو سه بار برای سوزوندن اون کالری ها ورزش سنگین انجام بدید بار بعد اصلا دیگه اون شیرینی و فست فود رو نمی‌خورید 

یاد بگیر خودت و دوست داشته باشخودت بدنتدستگاه گوارشتسلامتتاینجوری کلا دیدت به نحوه سالم خواری تغییر ...

خیلی تو اذیتم لباسامو میبینم دونه دونه دارن تنگ میشن ینی غصه عالمو گرفتم 

دیگ امروز گفتم هرجور شده باید پای رژیمو کم خوری بمونم 

خیلی تو اذیتم لباسامو میبینم دونه دونه دارن تنگ میشن ینی غصه عالمو گرفتم دیگ امروز گفتم هرجور شده با ...

قد و وزنت رو بگو ببینم می تونم باهات همدردی کنم یا الان می گی ۶۳ کیلوام