2777
2789

سلام من ازمایشم مثبت شده رفتم دکتر دکتر گفته اخر این هفته باید برم سونو 

جدای ازون من کمردرد و درد زیر شکم شدیدی دارم مداومه 

الان دیدم لباس زیرم کمی قهوه ای شده بنظرتون احتمال سقط چقده؟ احساس میکنم این دردا طبیعی نیست ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر شیاف میده نگران نباش عزیزم چیزی نیست

منم هفته های اول دل درد و لکه بینی داشتم رفتم دکتر شیاف داد حتی شیافشم نخریدم و استفاده نکردم اما بعد از یه مدت خوب شدم الانم وضعم اوکیه

تا خدا نخواد هیچی نمیشه هرچی خدا بخواد همون میشه توکل برخدا کن و ریکس باش و بدون استرس

ببین اگه تجریه میخای بعد کار خودتو بکنی نگم ولی اکه گوش میدی بگم

چرا تا مثبت شد رفتی دکتر!اگه طبیعی و بدون دارو باردار شدی نیاز نیس فهلا سونو بدی دکترا پولکی شدن.

من ۲۰ مهر فهمیدم باردارم اینم با بی بی چک آزمایشم نرفتم امروز نوبت دکتر گرفتم برای فردا و فردا ۹ هفته میشم

الان هیچی از ساک بارداری پیدا نیس سونو داخلیت میکنه که بده بنظرم خودت از اولین ذوز آخرین پری بشمار ۷ هفته شدی برو دکتر

بله دردا طبیعیه شکم درد کمر درد حتی تهوع شیافت پروژسترون بگیر ۲۰۰ شبی یکی بزن 

پد بزار ببین چیه شاید عفوتته شایدم لک لانه گزینیه 

ببین اگه تجریه میخای بعد کار خودتو بکنی نگم ولی اکه گوش میدی بگمچرا تا مثبت شد رفتی دکتر!اگه طبیعی و ...

از اخرین پریودم الان وارد هفته ۸شدم 

قصد بارداری نداشتم یهو شده ولی خب وقتی فهمیدم خوشحال شدم 

از اخرین پریودم الان وارد هفته ۸شدم قصد بارداری نداشتم یهو شده ولی خب وقتی فهمیدم خوشحال شدم

ایشالا قلبم تشکیل شده حتما نگران نباش شیافت پروژسترون شبی یکی بزن تا آخر هفته که رفتی سونو ولی درد طبیعیه رحم داره جا باز میکنه من هنوزم درد دارم خواهر