2777
2789
عنوان

پریودی بعد زایمان

196 بازدید | 4 پست

خانما من حدود دوماه سزارین شدم بعد از زایمان ده دوازده روز خونریزی داشتم بعد قطع شد و لک بینی بود یه مدتم ترشح زرد داشتم بعد از چهله حدود ۴۷ روز بعد زایمان سه روز خونریزی داشتم بعد پاک شدم و بعضی وقتا ترشح زرد داشتم الان بعد ۶۳ روز از زایمان باز دوباره پریود شدم.فقط شیر خودمم به بچه می دم.خونریزیطبیعیه؟شیرم خشک نمیشه؟بعضیا می گن اگه پریود بشی شیرت خشک می شه درسته این موضوع؟پریروز کپسول افزایش شیر خوردم چون سرما خورده بودم گفتم داروها شیرم و کم نکنه ممکن پریودیم بخاطر کپسول باشه؟

من تا 40 روز اول خونریزی و لکه بینی داشتم

بعد از دو هفته هم پریود شدم البته 12 روز طول کشید اونم به شدت

لعد از اونم هرماه شدم

ولی خدا رو شکر شیرم خشک نشد.

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به شیر نداره منم تا یه سال پریود نشدم بعدش هم شیرم مثل قبل زیاد بود فرقی نکرد

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@