2777
2789
عنوان

عفونت بخیه زایمان طبیعی

165 بازدید | 18 پست

سلام من زایمان طبیعی داشتم بعد بخیه زدن برام ۲۰روز گذشته اما بخیه هام هنوز نیوفتادن 

امروزم حسن کردم یه چیزی مثل جوش سر سفید کنار یکی از بخیه هام هست  بنظرتون عفونت کرده 

شما بخیه های زایمانتون بعد چند روز خوب میشدن

برو دکتر ببینه

خوب با سشوار خشک میکنی؟

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سشودر اوایل زیاد نه ولی الان اره

تا خوب شدن کامل نباید بزاری مرطوب باشه اونجا

دائم استفاده کن تا وقتی مطمئن شدی همه بخیات خوب شده

منم زایمان دومم طبیعی. سه هفته دیگست میترسم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

تا خوب شدن کامل نباید بزاری مرطوب باشه اونجادائم استفاده کن تا وقتی مطمئن شدی همه بخیات خوب شدهمنم ز ...

زایمان دوم همیشه راحت تره تا اولی  ایشالله که برا تو هم راحته

۲۰روز گذشت من فکر کردم مال من دیر خوب شده

من سر زایمان اولم بعد ۲۰ روز رابطه هم داشتم ولی این یکی خیلی دیرتر.حتی بدن ینفر سر دوتا زایمان فرق میکنه چ برسه ب دونفر.ولی حتما دکتر برو حالا ک میگی جوش سفید دیدی و بعد از هر بار شستشو حتتتتتما با سشوار خشک کن عزیزم.تو این دنیا فقط خودتی ک بدرد خودت میخوری.بعد ازدواج تا خودت ب فکر خودت نباشی  رسما اسقاط میشی

من سر زایمان اولم بعد ۲۰ روز رابطه هم داشتم ولی این یکی خیلی دیرتر.حتی بدن ینفر سر دوتا زایمان فرق م ...

چه بد من خیلی استرس دارم نکنه عفونت کنه تو درد سر بیوفتم