2777
2789
عنوان

هیچ جا رو ندارم برم

121 بازدید | 12 پست

با بچه کوچیک، همش تو خونه ام 

گاهی خونه مامانم میرم، اونجا هم بچم شیطونی میکنه بدتر خسته میشم

اصلا دست و دلم به هیچ کاری نمیره، نه کار خونه نه هیچ کار دیگه ای 

دانشجوی دکتری هم هستم، رسالم‌ مونده ، اونم تمرکز و وقت زیاد می‌خواد که من ندارم 

به نظرم خیییلی افسرده شدم، بعد این همه درس خوندن خونه نشین شدم. 

چی کارکنم پیشنهادتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز خیلی کوچیکه، بعدم خیلی بچه حساسیه مهدها هم که پر ویروس

میتونی مرخصی بگیری یکم بچه بزرگتر شد پایان نامه بدی.

سمت ما.مادرها هلاک بچه ن.بچه خواهرمو ما نگه میداشتیم اون میرفت سر کار.از نوزدای

برو تدریس ساعتی از این حال در میای بعد که مدرکتو گفتی استاد میشی

مسئله اینه که هیچ کس نیست بچم و نگه داره، مامانم که واقعا توانش و نداره، خانواده شوهرمم که اصلا انگار وجود ندارن

میتونی مرخصی بگیری یکم بچه بزرگتر شد پایان نامه بدی.سمت ما.مادرها هلاک بچه ن.بچه خواهرمو ما نگه میدا ...

واقعا خوش به حال خواهرت، سمت ما همه از بچه فراری ان، همه فکر خودشونن ، راحت باشن برن گردش و تفریح و خوش گذرونی

واقعا خوش به حال خواهرت، سمت ما همه از بچه فراری ان، همه فکر خودشونن ، راحت باشن برن گردش و تفریح و ...

خانواده برای همینه ک همدل ت باشن و گرنه بدرد نمیخورن.ی دوستی داشتم فوق میخوند نوزادش رو بدنیا آورد خودش رفت شاهرود درس بخونه بعد ۲ سال اومد بچه شو برد.فک کن بچه به مادربزرگ اخت گرفته بود.یا کسانی ک بچه دارن و طلاق گرفتن رو مادر بزرگ پدر بزرگ،نگه میدارن دخترشون بره شوهر کنه.

خانواده برای همینه ک همدل ت باشن و گرنه بدرد نمیخورن.ی دوستی داشتم فوق میخوند نوزادش رو بدنیا آورد خ ...

ای خدا دست رو دلم نذار که ….

خانواده شوهرم بسیار بی خاصیتن اصلا حتی یه زنگ نمیزنن برای احوالپرسی، بدون هیچ گونه مشکل و بحثی

خونواده خودم در حد توانشون انجام میدن ولی بیشتر واقعا نمیتونن

ای خدا دست رو دلم نذار که ….خانواده شوهرم بسیار بی خاصیتن اصلا حتی یه زنگ نمیزنن برای احوالپرسی، بدو ...

همه جا خانواده ش شوهر همینه‌.اینجام نگه نمی‌دارند.بچه عروس رو.فقط بچه ی دختراشون رو

ی چیز دیگه م هست وقتی ادم پیر میشه انرژی سابق رو نداره پاشه دنبال بچه راه بیفته یا باهاش بازی کنه.بعضی مشکل اعصاب دارن صدا نمیتونن تحمل کنن.اینا رووام باید در نظر گرفت.