2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار دوم‌که پری شدم اقدام کردم

وای ینی  میشه همش دارم لحظه شماری میکنم عزیزم شما دکتر بعد سقط بهت چیزی نداد؟الان به من یدوفولیک داده و کلی آزمایش چون بارداری اولم ناخواسته بود و یه سری آزمایش هم برای سقط داده 

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
آره عزیزم

چقدر بعد اقدام اول باردار شدی من خیلی میترسم که باردار نشم😢و اینکه چند هفته بودی سقط شد که دکترت بهت اجازه اقدام داد آخه به من گفته سه ماه

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
چقدر بعد اقدام اول باردار شدی من خیلی میترسم که باردار نشم😢و اینکه چند هفته بودی سقط شد که دکترت به ...

سلام

منم سقط داشتم سه ماه پیش. میفهممت. خیلی ادم میترسه. ولی نباید بذاریم این ترس بهمون غلبه کنه. چون همین ترس و اضطراب باعث عدم بارداری میشه.

چند وقتت بود؟ کورتاژم شدی؟ 

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
من بار دوم‌که پری شدم اقدام کردم

چقدر بعدش باردار شدید؟من هم دوماه بعد سقط اقدام کردم الان دوماهه که اقدام کردم ولی نشد خیییلی دوست دارم زودتر بشه😢😢😢

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!