2777
2789
عنوان

بنظرتون لک لانه گزینیه؟؟

130 بازدید | 16 پست

4روز مونده تا موعد پریودیم.روز 12 اقدام هستم.از صبح یه درد خیلی خفیف زیر دلم و کمرم داشتم.الان هم یه لک صورتی کمرنگ دیدم.بی بی گذاشتم منفی بود.بنظرتون این لک لانه گزینیه؟یعنی باردارم؟؟🙈🙈درضمن علائم دیگه مثل بزرگ شدن سینه،حالت تهوع خیلی کم.و ورم شکم دارم.احساس نفخ میکنم همش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بس که عجولم،بنظرتون این لک چی بوده؟؟

انشالله که بارداری عزیزم چند وقته اقدامی؟

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
انشاالله،من ماه اول اقدامم.خیلی دلم میخواد باردار باشم.😭😭😭😭😭

عزیزم 😍پس بخاطر اونه عجولی انشالله که بارداری منم اوایل اقدام همش بی بی میخریدم دیگه انقد منفی دیدم بیخیال بی بی شدم 

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عزیزم 😍پس بخاطر اونه عجولی انشالله که بارداری منم اوایل اقدام همش بی بی میخریدم دیگه انقد منفی دیدم ...

دعا کن عزیزم،میدونم نباید از خدا به زور چیزی زو خواست.ولی خب خیلی دلم میخواد زودتر مادر بشم.دیگه 30 سالمه😥😥

دعا کن عزیزم،میدونم نباید از خدا به زور چیزی زو خواست.ولی خب خیلی دلم میخواد زودتر مادر بشم.دیگه 30 ...

عزیزم برات صلوات و آیت الکرسی میخونم انشالله بیایی بگی مامان شدم😍😍😍

بله،خیلی کم و صورتی روشنه.

اره احتمالا لانه گزینیه بی بی نزن منفی میشه صبرکن پری بگذره لقاح دیرگرفته همون دوازدهم فقط نزدیکی داشتی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
اره احتمالا لانه گزینیه بی بی نزن منفی میشه صبرکن پری بگذره لقاح دیرگرفته همون دوازدهم فقط نزدیکی دا ...

بی بی که همش منفی میشه😔😔12 روز از اقدامم میگذره.دوبار بیشتر اقدام نداشتم.