2777
2789

مامانم دیروز از جمعه بازار مواد لازمشو خرید و مادر دختری نشستیم پای غیبت و خورد کردن مواد 😍 

مواد لازم :

گل کلم 

کلم بنفش 

کرفس 

فلفل تند 

سیر 

سرکه 

نمک 

هویج 

اینجا خورد کردیم تموم شد نمک زدیم بعد داخل ۴ تا دبه ماست ریختیم و برای هر دبه ۲ لیوان سرکه و یک لیوان آب اضافه کردیم 

نتیجه رو هم براتون میزارم 😋 

شما ام درست کردید؟؟؟😅

اصن شما رخو ببین 😍

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام هرال درس میکرد الان مامانم اجازه نمیده هربار درست میکنه بابام ضرر مالی بهمون وارد میشه

عه چرا ؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نوش‌جان به خوشی بخورین

😅😅 چه دعای باحالی ممنون 🧡😅

مامانم میگه ک درست کردن ترشی بدبیاری میاره

وا😑😑😑اینو واقعااا اولین باره میشنوم

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

ترشی چیه که با ماست درست کردی؟تاحالا ندیدم با ماست

داخل دبه ماست ریختیم با ماست درست نکردیم 😑🤣

ترشی چیه که با ماست درست کردی؟تاحالا ندیدم با ماست

منظورش اینه تو دبه خالی ماست ریخته 😐

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

منم ترشی آب گوجه یا همون سالاد و بادمجون درست کردم

به به من خیلی دوست دارم اونو 😋