2777
2789
عنوان

دوستم خیلی قهر میکنه

95 بازدید | 9 پست

بچه‌ها من باردارم، مدتی بهم گفت بیا بریم بیرون من هر دفعه مشکلی داشتم نتونستم برم، تا اون روز بهش گفتم بیا بریم گفت کار دارم نمیام دیگه بعد اون اصلا خبری ازش نشد منم کاری باهاش نداشتم. الان دو هفته میگذره و حتی ی پیامم ب هم ندادیم. خسته شدم از این رفتارای بچگونش چیکار کنم دلمم واسش تنگ شده😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توقهرولشکن بزار بمونهمنم بااینکه تنهام ولی همچین دوستی رو تموم کردموالا حوصله ندارم هی بخوام منت کشی ...

آخه خیلی ساله ک با همیم، همش توجه میخواد مثلا اگ دو روز  خبری ازش نگیرم دیگ میره تو قهر

آخه خیلی ساله ک با همیم، همش توجه میخواد مثلا اگ دو روز خبری ازش نگیرم دیگ میره تو قهر

مید‌ونم چی میگی عزیزم

منم با دوستم خیلی صمیمی بودم اونم اگه دو روز بهش پیام نمیدادم زنگ میزد وگریهههههه که تو به من اهمیت نمیدی😑😐

منم از این رفتارها و چسبندگی ها خیلی بدم میاد یه بار که حوصلش رو نداشتم دیگه ولشکردم

باز بستگی به خودت داره اگه دوست داری بازم دوستی تون ادامه دار بشه بهش زنگ بزن بگو من شرایطم همینه بچه دار هم بشم باز سرم بیشتر شلوغ میشه نمیتونم زیاد بیام بیرون،بهش بگو از حساسیتش کم کنه

مگه هنوز هستن همچین آدمایی؟

انقد بچن؟

بنظرم باید با همچین ادمی کات کنی

اگه براش مهم بودی میفهمید توی حاملگی شرایطت خاصه باید پشتت باشه هواتو داشته باشه بالاخره هرچی باشه شاید خونی نه ولی بالاخره خاله بچت به حساب میاد دیگه

اگه پرسید چرا بهم هیچ پیامی ندادی بگو تو حاملگیم که یکی از مهم ترین دوران زندگیمه تو یه بار گفتی خوبی یا نه؟

مگه هنوز هستن همچین آدمایی؟انقد بچن؟بنظرم باید با همچین ادمی کات کنیاگه براش مهم بودی میفهمید توی حا ...

واسه پسرم هر از چند گاهی کادو میخره مثلا پستونک ، جوراب، میفهمه باردارم ولی حاضر نیست ی لحظه خودشو بذاره جای من، خونمونم تقریبا روستاس بیرون اومدن برام سخته کمی