2777
2789
عنوان

زندگی کردن تو مغازه

262 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ما ی ساختمون داریم ک سقف و ستونای چهارتا واحد ریختیم ولی دیگه پولمون تموم شد ی واحد  همکف داشتیم ک ۷۰ متر بود فروختیمش ک بتونیم مغازهارو تکمیل کنیم الان قرارداد این خونه ای ک توش هستیم تمام شده و رهن ها خیلی بالاس الان با نظریه من بجز ی دهنه مغاره همسرم ی دهنه ۸۰ متری ک سرویس حمام و دستشویی مشترک داره خالیه و اجاره نرفته مغازه هم امسال ساخته شده من گفتم تا یکسالی ک طول میکشه طبقه بالا واحد خودمون تموم شه دیگه نرم مستاجری تو همین مغازه ی اتاق جدا کنم و کابینتم بزنم برم اونجا بنظرتون زشت نیست پیش فامیل و دوست و اشنا شما باشید اینجور شرایطی قبول میکنید یا خونه اجاره میکنید 

اگه بعدش خونه خودتون کامل میسه میرین توش  اشکال نداره

به همه بگین چندماهه دیگه خونه تکمیله  ارزش نداره برم مستاجری

بعد اگه طول کشید هی بگین دوماه دبگه 

هی به زمانتون اضافه کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تلاش کن مغازه رو اجاره بدین، اگر اجاره نرفت، برو، چی میشه مگه.من بودم میرفتم

مغازه رو ی تایم گذاشتیم دیوار مشتری نیومده ماهم این ماه فقط فرصت داریم برای تخلیه خونه

اگه خیلی سختت نمیشه نه. چه اشکالی داره.(بی خیال حرف مردم زندگی کن)

الان ی سرویس مشترک داره بخوام با ام دی اف ی اتاق جدا کنم میشه ی اتاق بیست متری ی سالن ۵۰ متری بعد تازه ساختیمش خیلی تمییز درب برقی و سکوریتم داره فقط از حرف مردم ی کم ذهنم مشغوله

مغازه رو ی تایم گذاشتیم دیوار مشتری نیومده ماهم این ماه فقط فرصت داریم برای تخلیه خونه

برو، منم ۷ ماه تو خونه ی عموم موندم، طبقه دومشون بود، وسایل اونا بود، منم وسایلم رو چیدم یه کنار.

دیگه آدم مجبور بشه، تحمل میکنه.

به کسی ربطی نداره، خود آدم باید شرایط تحمل کنه

وقتی پول ندارین خب توی مغازه  بخوابین صبح  باز کنین وسیله هم توش  هست یا خالیه ک اکه مثلا  صبح باز کنی مغازه  رو وسیله بفروشی خیلی جالبه من خوشم میاد نمی دونم چرا😁😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

الان ی سرویس مشترک داره بخوام با ام دی اف ی اتاق جدا کنم میشه ی اتاق بیست متری ی سالن ۵۰ متری بعد تا ...

عزیزم منم تاخونه ام رو درست کردم تو یه اتاق ۲۰متری و یه آشپزخونه۱۵متری زندگی کردم اونم۲سال. کاری به حرف مردم نداشته باش. مهم خودتی که میدونی داری برای زندگیت تلاش میکنی عزیزم

خداوندا تویی حامی وحاضر