2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 47 پست
خب بچه ات کوچیکه .شهر دیگه تنهایی خیلی خیلی سخته .رهن و اجاره خونه،مخارج،بخوای پرستار بچه هم بگیری ک ...

ادارات تهران برا نیروهایشان خوابگاه میدن، و طبق ماده ۲۲قانون حمایت از خانواده ادارات مکلف هستن اجازه بدن تو اداره از بچه نگهداری بشه. فقط هزینه مربی با منه. با وجود رعایت این شرایط بازم دو دل هستم. از طرفی زندگی با یه مرد خود شیفته و ... خیلی سخته. خود شیفته اصلا اهل مشورت نیستن کاملا بی عاطفه هستن. شوهرم منو از عرش به فرش رسوند ولی من اونو از فرش،به عرش رسوندم

بله خوب کاری کردین. به قول دکتر هولاکویی باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم.همسر من و ولش کنی خیا ...

دقیقا بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب میکنم 

چون واقعا هم بچه این وسط هلاک میشه و هم زن عذاب میکشه زندگی رو چرخوندن تو این زمونه خیلی سخته … گرونی و وضعیت فساد جامعه …

امیدوارم خوب پیش بره براتون 

حتما برید مشاور خیلی خوبه 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونی ببریش روانشناس ؟ اگر بیاد خوبه حیف زندگیته که از هم بپاشه

نه اصلا حاضر نیست بیاد. چند سال پیش خیلی اصرار کردم. افراد خود شیفته حرف کسی رو قبول ندارن‌. الان خودم تایپیک زدم دنبال یه مشاور خوب هستم با اون مشورت کنم ببینم چیکار میتونم بکنم

الان شما تهران هستید و خانواده تون کدوم شهر؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم من هنوز،جدا،نشدم، ولی نمیدونم بمونم یه زندگی رو با مرد خود شیفته تحمل کنم یا یه کار جدید تو شه ...

شغل الانت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ادارات تهران برا نیروهایشان خوابگاه میدن، و طبق ماده ۲۲قانون حمایت از خانواده ادارات مکلف هستن اجازه ...

چیکار کردی ک شوهرت ب عرش رسوندی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.