2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 47 پست
بله کاملا درست میگید. دنبال مشاور خوب هستم پیرا نمیکنم

مشاوران همکده هم خوب هستن

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان تهران نیستم. میخوام.تهران کار جدید شروع کنم. یا انتقالی بگیرم.مادرم فوت کرده. اینجا هم تنها ...

سختی داره اما ممکنه یکی بگه ارزش داره چون آرامش دادم آقا بالاسر ندارم.

ولی جدا شدن با ی بچه کوچیک عوض کردن شهرتون خیلی چالش خواهید داشت

اگر آدم سختکوشی هستی شروع کن اما اگر نیستی نه 

چون واقعا سخته

هزینه های بالا تنهایی بچه 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
سختی داره اما ممکنه یکی بگه ارزش داره چون آرامش دادم آقا بالاسر ندارم.ولی جدا شدن با ی بچه کوچیک عوض ...

تنهایی تهران زندگی کردن خوبه کسی کاری بهت نداره 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
سختی داره اما ممکنه یکی بگه ارزش داره چون آرامش دادم آقا بالاسر ندارم.ولی جدا شدن با ی بچه کوچیک عوض ...

بله درسته. هزینه ها قابل توجیه چون اگه شاغل نباشم طلاق نمیگیرم.ولی تنهایی بچه قابل توجیه نیست هرچند پدرش باهاش زیاد بازی نمیکنه.دائم دستش موبایله، ولی از هیچی بهتره. حداقل اگه مریض شدم میتونم التماسش کنم بره قرص بگیره.