2777
2789
عنوان

چند سالگی عاشق شدید

155 بازدید | 23 پست

اگه دوس داشتید داستان عشقتون هم بگید

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرای ۱۶

عزیزمممممم چه زود 

حتما خیلی قشنگ بوده برات

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵

سال اول دانشگاه 😐تو گروه های دانشجویی تلگرام زمان ما مثل الان روال نبود منم دختر چشم وگوش بسته ای بودم😂بعدها که بقیه ودوستام مخصوصا میفهمیدن چجوری باهم اشنا شدیم خیلی براشون عجیب بود چجوری من همچین کاری کردم😑

14 سالگی و الان که 23 سالمه بهش رسیدم

ای جانم 

پایدار باشید مبارکت باشه

عزیزمممممم چه زود حتما خیلی قشنگ بوده برات

اونقدر قشنگ بود برام که بعد ۲ ماه نامزدی کردیم 😅

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

سال اول دانشگاه 😐تو گروه های دانشجویی تلگرام زمان ما مثل الان روال نبود منم دختر چشم وگوش بسته ای ب ...

چه باحال 

رسیدی بهش؟

اونقدر قشنگ بود برام که بعد ۲ ماه نامزدی کردیم 😅

الهییییی

مبارکاااااا

البته الان یک سال و نیم گذشته ازش 😀

پس ایشالا عروسیت خوشگلم

عاشق ک نمیدونم چون باهاش بزرگ شدم و خوشمون میومد از هم ۱۸ ساله بودم ازم خواستگاری کرد نشد بهم برسیم 🥲

ینی بهم گفتن نمیخواست ۲۰ سالگی اومد سراغم اون موقع عروسی کرده بودم فهمیدیم دروغ گفتن ب هر دومون بعدش تصمیم گرفتیم بدون هم زندگی کنیم ولی ی اتفاقاتی افتاد از اون موقع ب بعد فهمیدم عاشقشم 

الانم ن میتونم فراموشش کنم ن میتونم فراموشش نکنم

اگه خدا بخواد میشه