2777
2789
عنوان

چند سالگی عاشق شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
عاشق ک نمیدونم چون باهاش بزرگ شدم و خوشمون میومد از هم ۱۸ ساله بودم ازم خواستگاری کرد نشد بهم برسیم ...

چقدر حیف. خیلی سخته :) 

فقط میتونم بگم خدا به دلت آرامش بده

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
پس ایشالا عروسیت خوشگلم

ازدواج کردم حاج خانم🤣

کلا ۲۲ روز نامزد بودیم ۳ ماه عقد . 

الان یک سال و دو سه ماهه خونه خودمم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کردم حاج خانم🤣کلا ۲۲ روز نامزد بودیم ۳ ماه عقد . الان یک سال و دو سه ماهه خونه خودمم

پس خوشبخت باشی کنار عشقت😁😊

پایدار باشید

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
18 سالمه هنوز سنم کمه و نشدم /:

ایشالا عاشق یه ادم خوب بشی و بهش برسی

اره تا ترم اخرم دوست بودیم بعد عقد کردیم ۴سال عقد بودیم ۳سالم هست عروسی کردیم یعنی ۱۰ ساله باهمیم

ایشالا کنار هم خوشبخت باشید 

خیلی قشنگ و جالبه این جور عشقا