2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرمیارن در ملا عام و خیابون تا حیوون کارش رو انجام بدهصبحا که میرم مدرسه فراوان میبینم پت‌هاشون رو ...

بله 

منم دیدم 

برده بودم پارک پسرم رو 

روی چمن پارک سگ اورده بود و ...

حالا دو دقیقه قبلش پسرم روی همون چمن میدوید و چند بارم خورد زمین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

مگه پریود میشع

همه پستانداران پریود میشن 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بله منم دیدم برده بودم پارک پسرم رو روی چمن پارک سگ اورده بود و ...حالا دو دقیقه قبلش پسرم روی همون ...

متاسفانههههه 

تو ایران یه چیزی مد میشه،دیگه ادامشو جدی نمیگیرن

قوانین نگهداری از حیوان خونگی 

ازون بدتر جدیدا سگ‌های بزرگ و وحشتناک هستن که صاحباشون میارن بیرون

تو کوچه ما یه خانمِ مثلاااا محترم هست،یه سگ سیاه و گنده و به شدت وحشتناک رو هر روز میاره بیرون

اصلا آدم سگ رو نگاه می‌کنه یه سکته ریز میزنه همون لحظه 

بعد از شانس گندِ من همیشه جلو من درمیاد نکبت‌خانم 

چندبارم دیدم مردم میبیننش تو کوچه راشونو کج می‌کنن اون‌سمت 

یه بار پرم به پرش گیر کنه بدجور پرپرش میکنم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

متاسفانههههه تو ایران یه چیزی مد میشه،دیگه ادامشو جدی نمیگیرنقوانین نگهداری از حیوان خونگی ازون بدتر ...

همسایه ما هم داره 

یه تاپیک زدم درباره ش 

سگش تا من رد میشدم بچه م کوچولو بود بغلم 

میپرید سمتم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اععع من نمیدونستم ک

😁

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید