2777
2789

سلام خانوما تو رو خدا اگر شوهراتون براتون ی خونه معمولی گرفتن و دارن کار میکنن برای خرجی تون خدارو شکر کنید و سر چیزای الکی جر و بحث نکنید 

بنظر تون چند وقت بعد از لوله کشی تاییدیه میاد برای کنتور گاز 

بعد از چند وقت تازه  صاحب خونه میخاد برامون گاز بکشند

تابستون خوب بود خنک بود چون توی ی روستای کوهستانی هستیم 

اما الان واقعا سرده دوروزه پیش لوله کشی کردن 

دیروز اومدن جای هواکش رو توی سقف سوراخ کردن 

صاحب خونه ب شوهرم گفت خودت برو لوله بخر برای هواکش 

اما شوهرم پول نداره  ک زود جورش کنه

فقط یه هیتر برقی کوچک داریم مثل کرسی ازش استفاده میکنیم اما بچه ها اصلا نمیرن زیر کرسی هی میخان برن بازی کنند 

حتی لوله کشی آب هم داریم ولی کنتور نداره از همسایه باشلنگ آب میگیریم میریزیم تو تانک  استفاده میکنیم 

حتی اگر گاز وصل بشه آب هنوز وصل نیست که آبگرمکن نصب کنند 

حموم هفته ای ی بار بچه هارومیبرم خونه یکی از فامیلا هر دفعه ک میرم حداقل دو کیلو آب میشم از خجالت ولی اونا میگن تا هر زمانی ک گاز کشی و آب و اینا ندارین بیاین حموم کنید خدا براشون بسازه 

حتی برق رو با ی سیم از همسایه کشیدیم تا ببینیم کی برق می‌کشن 

من خیلی کمبود دارم ولی بخاطر بچه ها دارم تحمل میکنم 

زندگی هاتون تلخ نکنید ب خاطر چیزایی ک واجب نیست 

من حتی امکانات اولیه زندگی رو ندارم  مطمئنم همتون حموم دارین

دعا کنید مهندس زودتر بیاد تایید کنه و گاز بیاد حداقل ی بخاری روشن کنم تو خونه مثل فریزره

دعا کنید شوهر منم ب فکر کار و زندگی باشه  اینقدر من و بچه ها عذاب نکشیم .

در اصل ما تو یه مغازه ۱۵متری داریم زندگی میکنیم ک صاحبش چند ساله درست کرده ولی نتوانسته کسب و کار راه بندازه  برای همین گفت امتیاز هاشو میگیرم بیان توش زندگی کنید فقط توی چهار دیواری هستیم ولی مثل عشایر زندگی میکنم 

سلام عزیزم این روزهای سخت رد میشه خداروشکر تن همتون سالمه انقدر صبر کردی بازم صبر کن من یه بار خیلی ناراحت بودم از زندگی تکراری از دوری از خانواده ی خودم ناشکری کردم دخترم پاش شکست داغون شدم از ناراحتی از اون به بعد گفتم چیزی بهتر از سلامتی نیست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.