2777
2789
عنوان

خسته شدم

49 بازدید | 4 پست

بی حوصلم شدید

به هیچ کاری نمیرسم 

دائما عصبیم و استرس دارم ب پوچی رسیدم 

واقعا هیچی حس نمی‌کنم جز خشم

از همه چی عصبانیم هیچ حس خوبی نسبت به هیچی ندارم 

کاش وجود نداشتم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
حال منم اینروزا همینهخدایا🥲معجزه کن صبر منوشما چرا استرس داری؟منم همش استرس دارم نمیدونم چی کنمفردا ...

نمی‌دونم دائما مضطربم نمی‌تونم بخوابم نمی‌تونم کاری انجام بدم انگار فلجم بهم ریخته ترین حالت ممکنم 

چند ساله روانپزشک و روانشناس میرم ولی خب فایده ی خاصی نداشته واقعا دیگه دارم‌ به اخرش میرسم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن نظر تو به دنیا عوض کنی برو باشگاه تفریح کن استرس برا بدن سمه نابودت میکنه

از معده تا ففسه سینم میسوزه 

باشگاه و تفریح اینا فایدهونداره هرکاری میکنم اصلا فرقی ب حالم نداره چیزایی ک دیگران رو خوشحال میکنه بمن هیچ حسی نمیده دارم کم کم به این باور میرسم دیگه چیزی توی این دنیا حس خوب بهم نمیده