2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن لطفا راهنمایی کنن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
انلاین یا حضوری سوال کن مشکل نداره کهمن فقط کمرش برام مهمه البته طرحش جوری باشع که لختی نباشه 😅 کمر ...

اره حضوری میرم میخرم حتما 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اصلا جنس هارو بلد نیستماز کجا مطمئن بشم نخیه؟ 😭😭😭

این لباس زیرا که برای دوره پریودن نخی هستن بعد عکس میفرستم ، هر سایزی هم بگیری بازم ازاده و تنگ نیستن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این لباس زیرا که برای دوره پریودن نخی هستن بعد عکس میفرستم ، هر سایزی هم بگیری بازم ازاده و تنگ نیست ...

اره ولی خیلی زشتن

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
اصلا جنس هارو بلد نیستماز کجا مطمئن بشم نخیه؟ 😭😭😭

خب معمولا نخیا نرم و سبک میشن ...بعدشم بهشون بگی شو.رت با جنس نخ پنبه می‌خوام بهت میدن دیگه نیاز نیست جنساشونو بشناسی

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
نخی کش نمی یاد چون مواد پلاستیکی نداره فروشنده هم بهت میگه

مرسی 

الان اون ۳ تایی که ۲ ماه پیش خریدم ۱۴۰ 

هرروز میشورم شون یکم پرزی شدن 

طبیعیه یا جنسشان خوب نبود؟ 

خب معمولا نخیا نرم و سبک میشن ...بعدشم بهشون بگی شو.رت با جنس نخ پنبه می‌خوام بهت میدن دیگه نیاز نیس ...

اره کاش منصف باشن گولم نزنن چیز دیگه ای قالب کنن 

آسمون شورتکسه

نه یه مدل دیگه منظورم بود 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تو مغازه رنگای سفیدشو بردارید ولی خب گل اینا روشه حداقل تا زمانی که عفونت تموم بشه استفاده کنیدبعد ا ...

ممنون میرم از مغازه میخرم که جنسومدلشوازنزدیک ببینم