2777
2789

من مدتها عفونت واژینال داشتم 

بالاخره رفتم متخصص و پماد و دارو داد دو هفته مصرف کرم کامل

چند روز پیش وقتی داروهام تموم شد بازم رفتم پیش متخصص چک کردمنو و گفت دیگه هیچ عفونتی ندارم و اگ ترشحی باشه طبیعیه...

اما خب من بازم ترشحات سبز رنگ گاهی میبینم 

کمتر از قبله ولی هست 

بنظرتون واقعا طبیعیه؟ یا عفونت دارم هنوزم؟ 

اگه تجربه ای دارید بگید . مرسی ازتون 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نظر پزشک ارجحه بنظرم پیش یه پزشک دیگه هم برین چون ترشحات رنگی طبیعی نیست

الان مثلا چند روزه ندارم . ولی گاهی هم هست

تست پاپ اسمیر هم دادم گفت مشکلی نیس

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
پماد داخل واژن بزن تموم نشده احتمالا

۱۰ روز پماد زدم کلوتریمازول. دیگه تموم شد ‌پمادم، 

بنظرتون پیش یه متخصص یا ماما برم؟ 

بگم قبلا جایی دیگه مراجعه کردم؟

۱۰ روز پماد زدم کلوتریمازول. دیگه تموم شد ‌پمادم، بنظرتون پیش یه متخصص یا ماما برم؟ بگم قبلا جایی دی ...

چرا بگی مراجعه نداشتم راستشو بگو شاید عفونتت برگشته شایدم تشخیص دکتر قبلیت اشتباه بوده

احتمالا میکروب های مرده رو دفع میکنی. تنها راه عفونت نداشتن اینکه ش ورت نپوشی.

دکتر چنین چیزی نگفت. آخه ش ورت نپوشم که نمیشه 

ترشحاتم کثیف میکنه

چرا بگی مراجعه نداشتم راستشو بگو شاید عفونتت برگشته شایدم تشخیص دکتر قبلیت اشتباه بوده

اوکی ممنون 

اگ ماما برم اشکال نداره؟

عزیزم طبیعی نیست ، چندتا دکتر برید تا درمان قطعی رو پیدا کنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫