2777
2789
عنوان

اِکسِ گوگولی

414 بازدید | 21 پست

من با پسری اشناشدم ۴ ماه پیش

ازهم خوشمون میومد

چندروز پیش کات کردیم بخاطر مسائل درس خوندنش و اینچیزا نمیتونست تو رابطه بمونه  و برای رابطه اگه وقت میذاشت از تایم درسش میزد (۲سال از من کوچیکتر بود)

خلاصه کات شد 

ناراحت شدم ولی خلی تو زندگیم ایجاد نکرد

اما دوس دارم کنارم داشته باشمش

حتی نبینمش هم مهم نیست ،فقط باشه

خیلی مودب و گوگولی و خوشبو و تمیز بود😶‍🌫️ 

حس میکنم دوس دارم فقط داشته باشمش

چیکار کنم بنظرتون

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

برو بچه بخواب

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجویی که بین رابطه و درسش نمیتونه تعادل ایجاد کنه واسه رابطه خیلی بچست هنوز

مرخصی تحصیلی گرفته برا کنکور مجدد میخونه

منم شاغلم ولی براش تایم میذاشتم بین شیفتام

ولی نمیدونم چرا میل ب داشتنش رو انقدر دارم

داشته باشمش یعنی چی؟؟؟ اگه بخوایید وارد رابطه جدی بشید تکلیف چیه؟

یعنی در زندگیم مثل پارتنر باشه حتی اگه نبینیم همو🤦🏻‍♀️

رابطمون جدی نمیشه 

چون از نظر سنی نمیخوریم به هم (یکی از دلایلش )

و خودمونم قبول داریم که باهم اینده ای نداریم

مرخصی تحصیلی گرفته برا کنکور مجدد میخونهمنم شاغلم ولی براش تایم میذاشتم بین شیفتامولی نمیدونم چرا می ...

هوسه میگذره

ببین پسرا اکثرا وارد دانشگاه که میشن و همکلاسی ها رو میبینن علاقه و میلشون رو به ادمی که قبلا دوستش داشتن از دست میدن

نمیگم همه ولی اکثرا همینن 

منطقیم هست دنبال یکین که اشتراکات بیشتری باهاش دارن 

ریسک الکی نکن سر یه هوس

هوسه میگذرهببین پسرا اکثرا وارد دانشگاه که میشن و همکلاسی ها رو میبینن علاقه و میلشون رو به ادمی که ...

احتمالا همینه

ولی انقدر خوبه که دوس ندارم با کس دیگه ای باشه حقیقتا😑

یعنی در زندگیم مثل پارتنر باشه حتی اگه نبینیم همو🤦🏻‍♀️رابطمون جدی نمیشه چون از نظر سنی نمیخوریم ب ...

پس کات برای همیشه

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خوشبو و تمیز 😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را