2777
2789

جدیدا انتقال سند نداره من پلاک زدم دیگه نیاز نداشت برم دفترخونه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

نه فکر نکنم

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا انتقال سند نداره من پلاک زدم دیگه نیاز نداشت برم دفترخونه

ما یه ماشین خریدیم متاسفانه سندش در رهنه و ما بعد معامله متوجه شدیم . حالا فروشنده میگه شما برو تعویض پلاک هر وقت مشکل سند حل شد برو سند بزن . میخوام ببینم درست میگه ؟ 

والله از ما برگه نقل و انتقال خواست دوماه پیش بود

یعنی تا سند نزنی تعویض پلاک انجام نمیدن؟

ما یه ماشین خریدیم متاسفانه سندش در رهنه و ما بعد معامله متوجه شدیم . حالا فروشنده میگه شما برو تعویض پلاک هر وقت مشکل سند حل شد برو سند بزن . میخوام ببینم درست میگه ؟ 

یعنی تا سند نزنی تعویض پلاک انجام نمیدن؟ما یه ماشین خریدیم متاسفانه سندش در رهنه و ما بعد معامله متو ...

میگم ما که رفتیم اینطور یود حتی من برگه نقل و انتقال یادم رفته بود عکسش. اشتم رفتم کپی برابر اصلشم کردم قبول نکردن کفت سیستم ارور میده باید باشه 

حالا شما یه کار کن زنگ بزن تعویض پلاک وصل میشی اپراتور بپرس بازم 

ما امروز رفتیم یه ماشین خریدیم اول طرف گفت سند دست اوله . گفتیم وکالت نده مستقیم بریم‌تعویض پلاک گفت باشه . رفتیم کارشناسی هزینه کردیم گفت تعویض پلاک طول میکشه نوبت بده . وکالت میدم گفتیم باشه . معامله رو کردیم بیعانه دادیم. ماشین رو بردیم پارکینگ دو قبضه . 

بعد اتفاقی یه عکس از سندش گرفته بودم نگاه کردم دیدم نوشته سند در رهن سایپاست. حالا ماشینه ۴ دست وکالتی فروخته شده . تا ۱۰ آذر هم وکالت داره . حالا ما اگر تا ۱۰ نتونیم سند رو درست کنیم وکالت بسوزه چطوری از ۴ نفر وکالت بگیرم . خدا خیر نده فروشنده رو کلاه گذاشت سرمون 

شما پارکینگ دو قبضه بردین ماشین رو ؟

🤣من یک ماه درگیر پلاک زدن ماشین بودم عزیزم دیگه یادم نیست 

چون ما حومه تهران زندگی میکردیم ایراد گرفتن چرا اومدید تهران تعویض پلاک فرستادن ورامین 

اونجا گفتند بیمه 

بعد گفتند معاینه فنی 

بعد ایراد از اگزوز

بعد ایراد از برگه نقل و انتقال دستور داده نشده بود به این شعبه 

باز دوباره ایراد از مهر برجستش 

یعنی بیچارم کردن 

سر همین میگم انقدر رفتم اومدم یادم نیست دیگه