2777
2789
عنوان

زندگی کردن تو مغازه میشه کمکم کنید

399 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها ما ی ساختمون داریم ک سقف و ستونای چهارتا واحد ریختیم ولی دیگه پولمون تموم شد ی واحد  همکف داشتیم ک ۷۰ متر بود فروختیمش ک بتونیم مغازهارو تکمیل کنیم الان قرارداد این خونه ای ک توش هستیم تمام شده و رهن ها خیلی بالاس الان با نظریه من بجز ی دهنه مغاره همسرم ی دهنه ۸۰ متری ک سرویس حمام و دستشویی مشترک داره خالیه و اجاره نرفته مغازه هم امسال ساخته شده من گفتم تا یکسالی ک طول میکشه طبقه بالا واحد خودمون تموم شه دیگه نرم مستاجری تو همین مغازه ی اتاق جدا کنم و کابینتم بزنم برم اونجا بنظرتون زشت نیست پیش فامیل و دوست و اشنا یا اینکه بگردم با همین ۲۸۰ رهن ی خونه پیدا کنم نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاا حرف فامیل و مردم برات مهم نباشه هرکاری بنظرت بهتره انجام بده ولی ب حرف اونا اهمیت نده

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بگرد شاید پیدا کردی.نکردی هم برو تومغازه اسبابت رو فقط در حد نیاز دربیار.280 بده طلا شکسته تا سال بعد سود میکنی.کابینتم نزن خرج اضافه نکن برا یه سال

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نه چرا بد باشه.به خاطر حرف و فکر بقیه خودتو به سختی ننداز.ندار که نیستی اتفاقا رسیدن بعد سختی یه مزه ...

ی خونه لوکس و تکمیل داشتیم فروختمش ب حرف همسرم بعد اون مستاجر شدم تو تاپیکای اولم عکسش هستم الان خیلی سختمه مستاجری واقعا نمیتونم 

ی خونه لوکس و تکمیل داشتیم فروختمش ب حرف همسرم بعد اون مستاجر شدم تو تاپیکای اولم عکسش هستم الان خیل ...

زندگی بالا و پایین زیاد داره 

میدونم سخته از راحتی یهو تو این شرایط قرار گرفتن 

ولی به خودت روحیه بده بگو خداروشکر برای مریضی و جبران خسارت نفروخته

خداروشکر تنتون سلامت کنار همید

هر چی حال زن خونه خوب باشه حال خانواده خوبه 

اگر تصمیم گرفتی تو مغازه خودت زندگی کن با عشق و علاقه برو توش بذار برای بچه هات خاطره خوب بشه 

دیوار کشی شدن

خب پس حالا حالا کار داره ب نظرم برو مستاجری عزیزم ...الکی دووسه سال میمونی تو مغازه و بعدهم وقتی پول نباشه کار پیش نمیره ...این ۴طبقه دست کم۲تومن پول میخواد ...بعدهم تا تکمیل نشه اداره اب و گاز بهتون خدمات نمیده ...فقط داری خودتو اذیت میکنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
زندگی بالا و پایین زیاد داره میدونم سخته از راحتی یهو تو این شرایط قرار گرفتن ولی به خودت روحیه بده ...

مرس عزیزم از صحبتات گاهی اوقات واسه اینکه افکارمو فریب بدم میگم اون ی ویلایی تک بود اینجا مغازه داریی چهار واحد داری ک بالاخره تموم میشن و ی کم بلند میشیم از زندگی