2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید نه سیخ بسوزه ن کباب

241 بازدید | 42 پست

سلام. خانوما من ۲ سالو نیم عروسی کردم. بچه ندارم. با شوهرم از نامزدی تا حالا اختلافاتی داشتیم. و چند بار اسم جدایی اومده. ولی دیگ مدتیه ک خوب شدیم. همدیگرو هم دوست داریم. خونه خریدن و داشتن برای من و خانوادم از اول خیلی مهم بود. ک شوهرم قول داد میخره. مرد زحمتکشیه. منو خیلی دوس داره. برام تا جایی ک بتونه همچی میخره همه کار میکنه. فقط گاهی ک دعوامون میشه میگ برو خونه بابات پس. منم میگم تو برو . میگ اینجا خونه منه قولنامه ب اسم منه. حالا اینا گفتم ک ی آشنایی داشته باشید با ما و شرایط. ک تو راهنماییتون کمک کنه. حالا جور شده ک ما همین خونه ای ک توش نشستیم و بخریم ان شالله. ۳ دونگ ما و ۳ دونگ پدرشوهرم برداره. چون تنهایی نمیتونیم برش داریم. ما کم کم اون ۳ دانگو از پدرشوهرم میخریم. حالا شوهرم روی طلاهای منم حساب باز کرده واس خرید. ینی با فروش اونا ما میتونیم برداریم خونه رو. ۳۰۰ تومنی‌طلا دارم. خانوادم میگن اگ طلاهات بدی باید اندازه همون بخش ک میدی خونه بخوره ب اسم توام. تنها سرمایه من تو زندگی همین طلاهاست. یکبار ک ب شوهرم همچین چیزی گفتم پارسال . گفتم اگ طلا بدم برا خونه باید ب اسمم بزنی‌ خیلییی بدش اومد. گف کی اینکارو کرده تاحالا. پس چرا زنداداشام طلا دادن چیزی ب اسمشون نخورد‌ . ینی تو بمن اعتماد نداری؟؟؟ پس زندگی مشترک معنیش چیه. برات بهتر از طلاهات میخرم و اینا... 

حالا الان ک باز بحث خرید خونه شده من فعلا چیزی نگفتم. موندم چطور مطرحش کنم ک ناراحت نشه. چطور بیان کنم ک بزنه ب نامم..؟ اصلا بزنه؟؟؟ شما جای من بودید چیکار میکردید 

اکثرا دیدم خانوما طلا میدن پشیمون میشن بعدش ک شوهرمون جبران نکرد لیاقت نداشت و اینا... حالا من چیکار کنم؟؟؟ بدم ب شوهرم.؟؟؟ بگم بزنه ب اسمم یا ن.؟؟؟ 

مامان خودم وقتی طلا داد برا خونه شون. بابام امضا داد ک همون گرمی ک ازش گرفته رو بعدا براش بخره ک خرید... 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین به هیچ عنوااااان اگه نمیخواد بزنه ب اسمت نفروش هااا بگو بزن ب اسمم چشم میفروشم رو در وایسی نداری ک. بخدا قسم من فروختم الان پول پیش ب اسم اونه با هم دعوامون شد گفت برو گمشو خونه بابات الان منم جم کردم اومدم خونه بابام میخوام تموم کنم 

سراین چیزا زندگیتو خراب نکن من حدود 300گرم طلا داشتم به زور خودم دادم شوهرم برا خودش ماشین خرید که فقط یه ماه خودمون ازش استفاده کردیم برادر شوهرم ماشین و برد چند سال ازش استفاده کرد وداغونش کرد بعد پس داد از دار دنیایه دست النگو داشتم اونم باز به میل خودم دادم شوهرم زمین مشترک خرید هیچ وقت سر خرید و فروش طلا ذره ای دلخوری بینمون پیش نیومد شوهرم دستش که باز شد بدون اینکه ازش بخوام هربار برام طلا خرید که الان حدود 85گرم برام خریده و بیشترشم می‌کنه ببین تو با شوهرت هرجور رفتار کنی اونم همونجوری جوابتو میده 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

تو زندگی مشترک مال من و مال تو وجود نداره 

همینجور ک اقا برات طلا خریده برات ارزش قائل شده توعم باید یه جایی ی فداکاری کنی چون آینده جفتتونه 

من خودم پارسال همه طلاهامو دادم بابامم 100میل کمک کرد خونه خریدیم خونه هم به اسم شوهرمه طفلکم هر جا میشینه میگه من به پشتوانه زنم خونه خریدم

اینجور چیزا دلخوری پیش میاره شاید الان صداش درمیاد ولی مطمئناً تو دلش نگه می‌دارد و یه جایی منجر میشه

به اخلاق شوهرت نگاه کن ببین اگه واقعا مرد خوبیه اصلا حرفشو پیش نکش اگه شارلاتانه میخواد زرنگ بازی در بیاره توعم دست پیشو بگیر

بستگی به طرف مقابل داره،من واسه مسئله ای غیر از خرید خونه تمام طلاهامو فروختم،اما حتی یکبارم تا حالا چه قبل از فروش طلا،چه بعدش همسرم همچین حرفهایی بهم نزده،شما بهتره اول راجع به همچین جمله هایی که همسرت گاهی بهت گفته،باهاش صحبت کنی،با گرفتن خونه یا نفروختن طلا،این مسائل حل نمیشه،درضمن توی یک سری مسائل حتی خانواده هم نمیتونن نظر درستی بدن،شما باید در مورد ناراحتیت با همسرت صحبت کنی،در مورد جاری هات و مثالی که همسرت زده هم یه نکته منفی درموردشدن بیار مدنظرت و به همسرت بگو مگه من فلان کار رو انجام میدم و شبیه اونا هستم که توی این مورد انتظار رفتار مشابه داری؟

تو زندگی مشترک مال من و مال تو وجود نداره همینجور ک اقا برات طلا خریده برات ارزش قائل شده توعم باید ...

تاحالا هر قولی داده عمل‌کرده 

بستگی به طرف مقابل داره،من واسه مسئله ای غیر از خرید خونه تمام طلاهامو فروختم،اما حتی یکبارم تا حالا ...

من حرفای بدی زدم ک درجواب میگ پس برو خونه بابات. مثالا گفتم دیگ نمیتونم اینجوری زندگی کنم اونم گف پس برو. 

ولی درکل عصبی ک میشه همچی میگ. بعدش پشیمون مبشه و زود از دلم درمیاره. 

خونه رو کمتر از ۳ دنگ نمیشه به نام زد 

ینی مثلا نمیشه به نام ۳ نفر باشه و باید به نام ۲ نفر اونم ۳ دنگ ۳ دنگ باشه 

چن تا مسئله مهمه

مورد اول که به نظرم اصلا نذار خانوادت دخالت کنن

مورد دوم اینکه ارزش کل خونه چقدر هست و ۳۰۰ میلیون چقدر از خونه میشه ؟ 

مورد سوم اینکه طلاهات رو همسرت خریده یا خودت داشتی ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم