2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟ بعد بچه کم کم دیگه آنقدر آدم مشغول میشه یادش نمی افته

نه حامله ام تازه چهار ماهم تموم شده ولی حس میکنم دارم افسرده میشم با اینکه هر ماه یا هر دوماه میبینمشون ولی خب بازم خیلی سخته قبلا دوست داشتم دور باشم الان نه

عادت کردم ،خودم رو سرگرم میکنم ،یه چند تایی دوست پیدا کردم

چند ساعت فاصله داری؟ منم یکی دوتا دوست دارم سرکارم هستم ولی بازم ناراحتم تازه امروز برگشتم دلم یه جوریه

نه حامله ام تازه چهار ماهم تموم شده ولی حس میکنم دارم افسرده میشم با اینکه هر ماه یا هر دوماه میبینم ...

برا من بعد بچه چندماه اول تا یه کم بچه داری عادت کنم خیلی دل تنگ میشدم بچم یه کم بزرگ شد دیگه انقد سرم گرم شده عادت کردم 

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

برا من بعد بچه چندماه اول تا یه کم بچه داری عادت کنم خیلی دل تنگ میشدم بچم یه کم بزرگ شد دیگه انقد س ...

کاش منتقلمون میکردن 🥲نه خانواده خودم هستن نه شوهرم

چند ساعت فاصله داری؟ منم یکی دوتا دوست دارم سرکارم هستم ولی بازم ناراحتم تازه امروز برگشتم دلم یه جو ...

۱۰ ساعت با ماشین 

غمش که همیشه دل ادم یه جوریه مخصوصا وقتی تازه میری یا تازه برمیگردی یا تنهاس آدم یا مثلا جشنی چیزی 

ولی دو سه روزه من دوباره میفتم تو زندگی 

این غمه اینقدر یه جوریه برام که  چند بار سعی کردم نرم که نخوام برگردم و غصه بخورم