2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با وجود پرده ارتجاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 42750 بازدید | 98 پست
تقریبا دیگه اصلا خونریزی نداشتم اولین بار

چه خوب 😎

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙈🙈 آخه برای درد زایمان صد روش کاهش درد هست ظاهرا

درسته..کلاسای قبل زایمان خیلی بهت کمک میکنه،اگه رفته باشی

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
🙈🙈 آخه برای درد زایمان صد روش کاهش درد هست ظاهرا

هست اما خیلی جدی نگیرشون.مگه زایمان طبیعی بدون دردم هست خواهر من 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تجربه داشتین؟

نه من خودم حلقوی بودم کلا میگم پاره شدنش دردنداره انقدرکه زایمان دردداره اصلا منپجه نمیشی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
واقعا؟ به همه میزنن؟ یعنی دیگه نیازی به اپیدورال نیست؟

اره گلم موقع برش میزنن بی حسیو.واینکه بله واژن یه منطقه ی پرچینه که طبق فرایند زایمان باز میشه و دوباره جمع میشه.واینکه تنگی و گشادیش هم به مهارت بخیه زدن دکتر تو مراقبت های خودته تا باز نشه.به قول مادرم شما عسلو از وسط ببره دوباره جمع میشه واژنم همون طوریه.

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
تغذیه یعنی چجوری مثلا؟ چه خوراکی هایی کمک میکنه؟

پزشکای طب سنتی معمولا برا تنگ شدن واژن نسخه دارن..ولی پیش ی پزشک مطمئن برو...

چون شاید شیر هم میدی، درست نیس سرخود ،استفاده کنی...

ولی شنیدم تاثیر دارن..

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
اپیدورال چیه 

برش میدن بچع راحت بیاد بیرون..ناحیه بین واژن تا مقعد..

ی کوچولو برش میدن. البته بستگی داره بچه چقد باشه

هست اما خیلی جدی نگیرشون.مگه زایمان طبیعی بدون دردم هست خواهر من 

آره

مادر خودم 26 سال قبل من و 24 سال قبل برادرم رو کاملا بدون درد زایمان کرده. اما اون روش انگار الان هیچ جا نیست