2777
2789
عنوان

سالِم بخوریم.خوشتیپ بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 50 پست
روحیه مون خوب باشه.اراده مون قوی میشه و مهربونیامون تو خونه۱۰۰برابر میشه..بعدش اینطوری حتی چاق بودنم ...

من قدم ١٦٩ وزنم الان بعد از يه هفته رژيم ٧٤كيلوم ميخوام ٦٨بشم يعنى ٦كيلو ديگه كم كنم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فوتسال کار میکنم...البته سهه سال بود بخاطر بچه دار شدن و حاملگی و اینا نمیرفتم الان دو هفته اس که میرم.از هفته دیگه هم انشالله میرم پیلاتس

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
منم فوتسال کار میکنم...البته سهه سال بود بخاطر بچه دار شدن و حاملگی و اینا نمیرفتم الان دو هفته اس ک ...

چ قدعالی.منم ب خاطر بارداری و شیردهی نتونستم ورزش کنم..پسرم۶ماهش شده میخام دوباره شروع کنم

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
چ قدعالی.منم ب خاطر بارداری و شیردهی نتونستم ورزش کنم..پسرم۶ماهش شده میخام دوباره شروع کنم

من پسرم 15 ماهشه..ولی کسی رو ندارم بزارم پیشش...حالا هفته دیگه نمیدونم میخوام چیکار کنم

با خودت ببر ش..کالسکه هم ببر خاست بخابه.راحت توش بذاریش

اخه یجا واینمیسته.....اصلا تو کالسکه نمیمونه....فقط میدویه اینور و اونور

دختر منم همينطور اگه ميتونستم برم باشگاه خيلي خوب بود واسه روحيم

دقیقا منم واسه روحیم میخوام برم...اما پسرم خیلی شیطونه

اولویت اولمون اینه طی۲هفته برنامه غذایی مون رو سالم کنیم.بعدشم ی ورزش هماهنگ

حدود یک ماهه رژیم دارم.از نظر سالم بودن غذاها به خاطر رژیم بالاجبار رعایت میکنم.مثلا نهار امروزم کوکوسبزی بود با کمی روغن کنجد سرخ کردم با ماست و خیار و بدون نان

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
https://t.me/joinchat/ESmWzQ9veGULRGVHqyz1mg خانوما این لینک گروه تلگرامه.برا خانومای همینجا تشکیل ...

من تل ندارم میشع همین جا ادامه بدیم؟

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا