2777
2789
عنوان

حسرت یک رکعت نماز مونده رو دلم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 58 پست

الهی هر چه سریعتر سلامتی تون رو به دست بیارین و به آغوشِ پر مهر خداوند برگردین🌸

منم الان داشتم گریه میکردم

یه حظِ معنوی داشتم که ناغافل از دستش دادم، داشتم التماس میکردم به خدا که دوباره بهم برگردونه... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرم شما به دفتر  نماینده مرجع تقلیدتون  زنگ بزنید حکم فقهی شو بپرسید 

موفق باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

🥺

💜

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

ینی غسل نداره به ف ال نیک میگیرم اولین نظر رو شما برام گذاشتید که اسم کاربریتون عطر خداس😥

زنگ بزن بپرس بیشتر از ده روز استحاضه هست اگر مقدارش کم باشه غسل نمیخواد دقیقش رو بپرس

.

ینی غسل نداره به ف ال نیک میگیرم اولین نظر رو شما برام گذاشتید که اسم کاربریتون عطر خداس😥

عزیزم از مرجع تقلید بپرسید براتون توضیح میده فک کنم غسل داره ولی میشه نماز بخونید حالا شما بپرس از مرجع تقلیدتون....

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

نماز روبایدبخونےبااحڪام استحاضہ میتونے راحت نماز بخونے، دلیلت موجہ نیست براے غسل ونماز..بازم سؤال ڪنے بهتره

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ممنون عزیزم میپرسم حتما

همین الان برو بپرس 

سایت پاسخگویی سوالات شرعی آنلاین 

سریع جوابت رو میده همین لحظه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بدون وضو واینا بخون بخاطر دلت بخون

فتوای جدید 😂قشنگ بود

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰