2777
2789
عنوان

حسرت یک رکعت نماز مونده رو دلم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 58 پست
اشڪالے نداره حڪم استحاضہ همینہ خون همراه نماز،خون استحاضہ زیاد باشہ براے هرنماز غسل و وضو، متوسط باش ...

خداخیرت بده الان ک هفت روزه خونریزی شدید دارم بعد ک 10روز شد میتونم اینکارارو انجام بدم؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط سونو دادم نشون نداد ینی ممکنه سونونشون نده

آره مثلا کوچکه طرف نمیگه که نگران نشی

برا منو خودم گفتم که قبلا فیبروم بود ها

گفت آره کوچیکه نگفتم قابل اعتنا نبود

یا سنگ ها ی ریز کلیه و مثانه 

اما با سیتی و ام آر آی دقیق میگه

آره مثلا کوچکه طرف نمیگه که نگران نشی برا منو خودم گفتم که قبلا فیبروم بود هاگفت آره کوچیکه نگفتم قا ...

ی کیست شکلاتی کوچیک 7میلی دارم نمیدونم از اونه یا چی 

همین چندماهه هم موی زائد چانه دراوردم 

با این حجم از خونریزی اصلا دل درد اینام ندارم عجیبه 

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:

"اگر بندگانم که از من رویگردان شدند  بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷

در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :

ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ی کیست شکلاتی کوچیک 7میلی دارم نمیدونم از اونه یا چی همین چندماهه هم موی زائد چانه دراوردم با این حج ...

خب پس دکتر زنان باید برید عزیزم برای سلامتیتون حمد میخونم

خودمم التماس دعا دارم

ی کیست شکلاتی کوچیک 7میلی دارم نمیدونم از اونه یا چی همین چندماهه هم موی زائد چانه دراوردم با این حج ...

شما باید حین درمان خیلی وزن کم کنید البته اصولی

برای مثال پرهیزات مثل قهوه شکلات چای و شکر خیلی واجبه

بیشتر بیماری های رحمی با کم کردن وزن و پرهیز غذایی درست میشه خود به خود

شما باید حین درمان خیلی وزن کم کنید البته اصولیبرای مثال پرهیزات مثل قهوه شکلات چای و شکر خیلی واجبه ...

اصلا وزن کم نمیکنم اضافه هم کردم با اینک کم میخورم فک کنم پلی کیستیکم😥

خداخیرت بده الان ک هفت روزه خونریزی شدید دارم بعد ک 10روز شد میتونم اینکارارو انجام بدم؟

بلہ،بعداز۱۰روز حیض، استحاضہ شروع میشہ.. زنگ بزن مرجع تقلید ڪامل توضیح میدن💚

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
ن خب برای دلش گفتم بخونه ن اینکه تکلیف باشه و واجب بهش باشه حسش رو میخواد باز تجربه کنه

فکر کنم در شرایط ایشون بهش واجبه نماز بخونه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰