2777
2789

سلام ،برای این شرایط حقیقتا میتونی امام یا عزیزی که بهش ایمان قلبی داری و دلت باهاش صافه نماز حاجتشو بخونی .یا دو رکعت نماز هدیه به روحشون کنی .

من نذر حضرت رقیه رو فوری حاجت گرفتم زیاااد 

و البته فردا شنبست دو رکعت نماز بخونین تقدیم به روح بی بی ام البنین کنین ،پنج هزار تومان البته همون لحظه نماز تموم شد صدقه بدین .(آنلاین هم میشه ،یا پول نقد بزارین زیر سجاده)

تا الان دست رد به سینه من ک‌نزدن🥺❤️وقتی قسمش میدی به پسراش صددرصد جوابتو میده

سلام ،برای این شرایط حقیقتا میتونی امام یا عزیزی که بهش ایمان قلبی داری و دلت باهاش صافه نماز حاجتشو ...

نذر رقیه به این صورته که همون لحظه که نیت کردی مضرب چهارده یا صدقه میدی یا صلوات می‌فرستم یا هر خیر دیگه ای🙂

ولی باید حتما حتما مطمین باشی کارت درست شده فقط زمانشو انگار میخوای نزدیک کنه🙂❤️شرطش اینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد. اکثرا نگاه هاش پنهانیه انگار می خواد من متوجه نشم . به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده ولی بعضی رفتارهاش واقعا ضد و نقیضه مثلا اسم من رو آخرهای لیست نوشته یا الان که نزدیک امتحانات ترم هست واقعا احساس می کنم بی خیال شده و دیگه مثل سابق نگاه و توجه نداره .به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش. ممنون میشم هر کی هر نظری داره بگه چون واقعا رفته رو مخم. می خوام بدونم هدفش بیشتر چی می تونه باشه

استارتر میشه جواب بدین ؟