2777
2789

پیرو تایپک قبلم خیلیا خوندن هیچی نگفتن.....میشه حداقل بگید چجوری باید طلاق عاطفی بگیرم خسته. ام از این وضع 🖤خواهرانه کمکم کنید روانم داغوون شده از دست این مرد

طلاق عاطفی خوش میاد دست خودت نیست یهو سرد میشی و دیگه گرم نمیشی

همین الان هم سردم نمیخام از نظر جنسی همراهیش کنم چند بار هم گفتم بهش ولی نمی‌فهمه چکار کنم تا طرف مقابلم هم سرد شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان هم سردم نمیخام از نظر جنسی همراهیش کنم چند بار هم گفتم بهش ولی نمی‌فهمه چکار کنم تا طرف مق ...

به رابطه جن سی مثل یه نیاز نگاه کن  مثل غذا خوردن خوابیدن نه عشق اونوقت قابل تحمله براشما  باشما رابطه نداشته باشه که عملا می‌ره بایکی دیگه 

به رابطه جن سی مثل یه نیاز نگاه کن مثل غذا خوردن خوابیدن نه عشق اونوقت قابل تحمله براشما باشما راب ...

خب همین الان هم اینجوری هستیم پس با این حساب ما خیلی وقته طلاق عاطفی گرفتیم...

وقتی به زور میاد کارش و می‌کنه چطوری میخوای طلاق عاطفی بگیری آخه دختر، طلاق عاطفی یه تصمیم دو طرفه از سمت مرد و زن هست که بنا به دلایلی طلاق نمیگیرن با هم زندگی میکنن ولی دیگه باهم کاری ندارن

به رابطه جن سی مثل یه نیاز نگاه کن مثل غذا خوردن خوابیدن نه عشق اونوقت قابل تحمله براشما باشما راب ...

اخه دلم نمیخاد دستاش بهم بخوره اگه بهم دست نزنه دیگه برام مهم نیست هر غلطی بکنه

وقتی به زور میاد کارش و می‌کنه چطوری میخوای طلاق عاطفی بگیری آخه دختر، طلاق عاطفی یه تصمیم دو طرفه ا ...

منم همین میخام که کاری ب کار همدیگه نداشته باشیم میخام کم کم قانعش کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم